Autor Subiect: Oare sa mi-o cumpar?  (Citit de 4644 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Oare sa mi-o cumpar?
« : 20.Sep.2014, 04:48:35 p.m. »
Salut fratzi suzukari....ajutati un viitor posesor de swift cu niste sfaturi pertinente :pardon:....Astept cu interes orice parere (pro sau contra) fara ococlisuri despre masina..daca so iau sau nu...fara fonfeuri si fara inflorituri....am citit despre treaba cu mirositul ambreiajului ...dar e veche,  din 2009 ..poate pana azi au schimbat ceva la motor...Multumesc! >:D< >:D< Aaaaa era sa uit m-am gandit la un 1,2 GLX 5MT
« Ultima Modificare: 21.Sep.2014, 03:54:33 p.m. de Leutz »

Offline coby

Re: oare sa mio cumpar?
« Răspuns #1 : 20.Sep.2014, 07:29:26 p.m. »
Sa mi-o cumpar ...
Daca s-o iau ...
Fratzi ???
Cati ani ai bre ?
auto si moto

Offline NicNic

« Răspuns #2 : 20.Sep.2014, 07:52:12 p.m. »
Poa't'ca 18,1 ....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline NicNic

« Răspuns #3 : 20.Sep.2014, 07:53:53 p.m. »
Oricum, un raspuns cinstit ar fi: merita!
Desteapta-te romane!

Offline cristidav

Re: Oare sa mi-o cumpar?
« Răspuns #4 : 21.Sep.2014, 09:37:53 p.m. »
Ce rautaciosi sunteti... Era si el friendly, ma !

Eu, personal, n-as lua-o prin prisma unui lucru: daca ajunsi pe drumuri asfaltate ceva mai valurite/stricate, a' fi morcovu-n de-un cot fundulet, dom'le :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 21.Sep.2014, 10:42:00 p.m. »
Salut fratzi suzukari....ajutati un viitor posesor de swift cu niste sfaturi pertinente :pardon:....Astept cu interes orice parere (pro sau contra) fara ococlisuri despre masina..daca so iau sau nu...fara fonfeuri si fara inflorituri....am citit despre treaba cu mirositul ambreiajului ...dar e veche,  din 2009 ..poate pana azi au schimbat ceva la motor...Multumesc! >:D< >:D< Aaaaa era sa uit m-am gandit la un 1,2 GLX 5MT

Trecand peste limbaj, consider ca ai putea primi ceva puncte de vedere daca ai veni si tu cu mai multe detalii:
- ce vrei de la masina - cum o s-o folosesti, cat ai de gand s-o tii samd ?
- ce experienta ai cu alte masini/motorizari ?

Daca ai intr-adevar 18 ani si intrebarea se refera la achizitionarea de noua a primei masini, parerea mea personala e ca mai bine iei un Swift second-hand, generatia trecuta, de 1.3/92cp care ofera suficiente satisfactii unui tanar sofer si care-ti permite sa-l 'omori' fara probleme in primul an de carnet... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 24.Sep.2014, 09:10:03 p.m. »
offff!.asteptam niste sfaturi sau pareri simple..In schimb am primit niste shuturi in fund tinand de exprimare de varsta etc....As' vrea eu sa am 18 ani ba chiar si 30 m-ar aranja dar anii astia sunt departe tare...nu va suparatzi ca v-am numit frati etc etc..imi cer scuze  ...In sfarsit ..am cerut o parere pt ca vroiam sa cumpar masina pt. sotie si cea pe care o avem desi a fost cumparata de la reprezentanta s-a dovedit un adevarat fiasco....proasta de la inceput cu diferite probleme iar acum la 110.000 da rateuri puternice la caseta  de directie la injectzie etc..... Vroiam sa stiu daca suzuki are metehne de genul asta sau e o masina robusta , fara greierashi de interior...daca rezista pe drumuri mai putin bune si daca costurile de intretinere  sunt de bun simtz???!!! deasemenea vroiam sa va intreb daca preturile la piese consumabile gen bucshe, pivoti etc sunt acceptabile...cam asta doream....Cand ai avut Renault incepi sa sufli in orice roata ca sa nu-ti mai iei tzeapa de 12000 euro....Multumesc!PS...sfatul cu modelul mai vechi nu ma aranjeaza..am zis ca vreau o masina noua..si am auzit ca noua motorizare are valve variabile ..deci consum redus

Offline NicNic

« Răspuns #7 : 24.Sep.2014, 10:21:58 p.m. »
Acum am inteles care ar fi intrebarea.

Scuze de primele replici, dar nu eram pe aceeasi lungime de unda.

Trecand la subiect, eu cred ca e greu de dat un raspuns clar. Personal, am si Renault si Suzuki. Renault de vreo 7 ani jumate si circa 95000 km, iar Suzuki de 2 ani 4 luni, cu circa 55000 km la bord. Ambele de noi.
Nu am avut probleme majore cu niciunul. La Renault apreciez in primul rand confortul si economia de carburant (1,5 dci), iar la Suzuki imi place ca se comporta si la 55000 km aproape ca la inceput (pare fiabila).

Despre Swift nu ma pronunt. Dar cauta mai mult pe acest forum si vei gasi ceva pareri de la posesori.

Bafta si alegere buna!
Desteapta-te romane!

Offline coby

« Răspuns #8 : 25.Sep.2014, 12:52:41 a.m. »
Ok .
Trebuie sa vezi si cam ce i ar place doamnei ( si de buzunar ) . Ce pot sa ti spun ca am avut o fabia de noua , vreo 5 ani  am tras de ea la greu dar n a patit nimic si nici nu dadea semne de oboseala ( 1,2 65CP ) am fost foarte foarte multumit de prestatia ei Nu s a stricat nimic si nici greieri in bord n au aparut in 130 k km , doar consumabilele le am schimbat , normal .
auto si moto

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
« Răspuns #9 : 26.Sep.2014, 08:56:47 p.m. »
Multumesc pt raspunsuri...asa ma si gandeam..nici o masina nu seamana una cu alta....Si renault-ul meu tot de 1,5 dci este si din pdvd al consumului de carburant nu am decat aprecieri...ba chiar as' putea sa-l elogiez....am condus asa mai moshnegeste, nu am trecut de 110 km /h si am scos un consum de 15 litri la 360 km parcursi.....dar nu asta este problema mea cu marca renault....prietenii si cunostintele care au alte marci nu au avut prob mele.....