In dimineata asta am trecut si eu pe la Autonet sa vad 'minunea' - au de ieri in showroom un 1.6 DDIS Allgrip Spirit. Masina mi s-a parut ok ca dimensiuni - nici prea mare, nici prea mica. In interior, mi-a placut pozitia la volan. Nu mi-a placut ca nu are cotiera (ca la SX4, nici macar versiunea de top nu are asa ceva - banuiesc c-o sa trebuiasca sa asteptam pentru o cotiera after-market, care sa se instaleze in suportul de pahar). Cu scaunul din fata aranjat pentru mine (1.85m) mi-a lasat impresia ca ar fi mai mult loc in spate, comparativ cu SX4. N-am deschis navigatia sa vad ce si cum, lucrurile fiind cam neclare cu privire la head-unit-ul de pe nivelul de echipare Passion. Eduardt de la Autonet mi-a aratat in lista de dotari pe care o are ca cica si Passion-ul ar avea Navi (doar cu 4 boxe), singura diferenta fata de Spirit si Luxus fiind numarul de boxe (4 vs 6). Chiar daca nu are efectiv GPS HU-ul de pe Passion, ma gandesc ca ramane GPS-ul de pe smartphone si te conectezi la HU prin MirrorLink. Lucrurile raman a se clarifica pentru viitor...
Astept sa merg si la un drive-test, cand o sa le vina masina.