Autor Subiect: Cazare si locuri de vizitat in Delta Dunarii  (Citit de 1361 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
  • Gen: Bărbat
Cazare si locuri de vizitat in Delta Dunarii
« : 23.Aug.2014, 04:32:40 p.m. »
N-am ajuns niciodata in Delta Dunarii. Daca era prin alta tara sigur m-ar fi tentat mai mult. Aici, avand in vedere proximitatea, mereu am zis ca las ca ajung io s-acolo. Si a tot trecut timpul.

Pe forum nu am vazut un subiect dedicat deltei, de aceea il deschid eu.

Treaba e simpla: vreau sa ajung in delta si sa vad cat mai multe de p-acolo. Cazare, sincer as vrea si la mai rustic, adica case lipovenesti reconditionate. Cu oamenii locului. Nu vreau complex de 5 stele. Cred ca in delta ar trebui macar putin sa prinzi si atmosfera locului si asta mai greu printr-un complex de 5 stele pe care-l gasesti oriunde.

Rog pe cei care au fost sa puna aici info despre locuri de cazare recomandate, chestii de vazut, de mancat, tips&tricks dupa statul p-acolo, orice are legatura cu delta si cu o vacanta cat mai reusita.

Poate reusesc sa ajung chiar anul asta :)

Offline NicNic

Re: Cazare si locuri de vizitat in Delta Dunarii
« Răspuns #1 : 23.Aug.2014, 04:44:12 p.m. »
Eu am fost in Delta ultima oara in 2008.
Am stat aici. Pot sa spun ca a fost un sejur frumos, cu plimbari prin Delta si pe Razelm, insula Popina, etc.

Fata de amintirile copilariei cand mergeam cu parintii la Sulina, mi s-a parut mai natural, mai "in Delta". Si mai aproape de cerintele confortului contemporan.
Nu stiu cum arata acum, ce modificari au survenit, dar as mai merge si a doua oara.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14744
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Cazare si locuri de vizitat in Delta Dunarii
« Răspuns #2 : 23.Aug.2014, 04:46:02 p.m. »
Vezi ca exista in topicul Am fost si mi-a placut cateva pensiuni la Murighiol si Dunavatul de Jos. Avantajul acestora este ca poti merge direct cu masina, fara s-o lasi in Tulcea si sa iei "rapida" pe bratul Sulina.
Am mai fost chiar in Sulina, unde este un loc unde nu poti s-ajungi cu masina. E grozava senzatia sa intri cu lotca din mare in Dunare prin bara Sulina. Sunt valuri verticale de cativa metri (hula) chiar pe timp frumos.
Nu am stat la localnici in casa, dar pensiuni sunt o gramada.
Am mai fost o data la Crisan, pe un hotel plutitor, de pe care am intrat cu barcile pe canale si in lacuri.
Frumoase toate, doar sa te hotaresti...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice