0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
In orice caz, voiam sa te intreb dupa ce ai facut modificarile de cauciucuri, a trebuit sa mergi la RAR sa le omologhezi? Exista vreun detriment in ceea ce priveste casco-ul sau asigurarea daca se depisteaza ca nu ai avut anvelopele omologate de producator, in sensul ca te scoate pe tine vinovat chiar daca nu esti?
După lupte seculare care au durat aproape un an, am instalat și eu kitul de arcuri de la MAD.
@enicky Ar fi interesant să facem la un moment dat un mic schimb de mașini, să le comparăm. Oricum, Vitara are și ampatamentul mai scurt, deci avantaj clar înafara șoselei.
După lupte seculare care au durat aproape un an, am instalat și eu kitul de arcuri de la MAD.E fix același kit de pe Vitara, adică HV-391081 pentru benzină. Achiziționat de la Taubenreuther România / www.offroad24.ro, 2.000 RON, cu tot cu livrare în București. Montat la DAB, 400 RON.Impresii după aprox 1.000 km, incluzând București, autostradă, serpentine de munte, forestier lejer:1. Garda e clar mai mare, inclusiv cu mașina încărcată. Adică cei 35mm pe față / 40mm pe spate sunt cât se poate de reali.2. Se simte că sunt progresive, mai ales la denivelări mici, pe care acum suspensia le absoarbe mult mai bine. 3. Pe de altă parte la denivelări mai mari (vezi trambulinele creeate de multe podețe pe autostradă) se simte nevoia unui rebound damping (scuze, dar chiar nu îmi vine în minte termenul în română acum) mai serios. Altfel spus, mașina e un pic mai barcă în atare condiții.Per ansamblu, sunt foarte mulțumit de cei aproape 500 EUR investiți. Poate nu e o diferență atât de mare ca în cazul unui Vitara, poate că dacă nu prea ieși de pe asfalt nu își au rostul, dar altfel le consider poate cel mai bun upgrade pe care îl poți face unui S-Cross, alături de scuturi și covorașe interioare de cauciuc.Mulțumesc lui @eniki pentru sfaturi și impresii despre comportamentul pe Vitara, lui Marius PETCU de la DAB pentru că e cel mai fain șef de service cu care am colaborat până acum și lui Gabi MALES pentru că e un exemplu despre cum ar trebui să se ajute membrii unui club.P.S. Poze încă nu-s, că am zis că fac acum, ad-hoc, dar nu mă lasă ploaia.