Autor Subiect: trepidatii cutia de viteze  (Citit de 5410 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline iuliandobroiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
have a nice day
« Răspuns #10 : 22.Iul.2014, 12:11:10 p.m. »
 :prty: gata am rezolvat cu RAR-ul...dupa o revenire, caci doar la noi desi suntem tara membra M(U.E)...pentru grilaj ca trebuie sa fie dom'le de colo pana colo in spatele soferului si pasagerului...nici macar nu s-a uitat la roti...acum deja are scaune si pe spate...
intreb este cineva pe aici cu un suzuki pe benzina 2004 an fabr? caci am verificat aerul conditionat unde surprize scapa pe la o piesa numita popular vizor de freon, dar care baietii de la piese spun ca ar fi vb de un senzor care costa 600 de lei, compresorul tin sa precizez merge fff bine...cer sfaturi cu aceasta ocazie poate poate este cineva care stie mai bine decat mine
multumesc frumos

Offline shpeedy

Re: trepidatii cutia de viteze
« Răspuns #11 : 22.Iul.2014, 12:53:14 p.m. »
:prty: gata am rezolvat cu RAR-ul...dupa o revenire, caci doar la noi desi suntem tara membra M(U.E)...pentru grilaj ca trebuie sa fie dom'le de colo pana colo in spatele soferului si pasagerului...nici macar nu s-a uitat la roti...acum deja are scaune si pe spate...
intreb este cineva pe aici cu un suzuki pe benzina 2004 an fabr? caci am verificat aerul conditionat unde surprize scapa pe la o piesa numita popular vizor de freon, dar care baietii de la piese spun ca ar fi vb de un senzor care costa 600 de lei, compresorul tin sa precizez merge fff bine...cer sfaturi cu aceasta ocazie poate poate este cineva care stie mai bine decat mine
multumesc frumos

Ca sa inteleg si io... Tu ai luat masina din DK ca autoutilitara (doar cu locurile fata si cu grilaj in spatele lor), ti-ai inmatriculat-o corespunzator ca autoutilitara (pentru alte conditii fiscale, banuiesc), dupa care i-ai pus bancheta spate la loc. Corecteaza-ma, daca am inteles gresit.
« Ultima Modificare: 22.Iul.2014, 01:02:11 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline iuliandobroiu

• Newbie
  • *
new stile
« Răspuns #12 : 22.Iul.2014, 01:06:20 p.m. »
nu ai inteles deloc gresit
asa am facut din motive fiscale evident
da add pe adresa de e-mail iuly_bv_2006@yahoo.com pentru mai multe detalii

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 22.Iul.2014, 01:13:28 p.m. »
nu ai inteles deloc gresit
asa am facut din motive fiscale evident

Pai in conditiile astea, tot tu te plangi de faptul ca RAR-ul ti-au facut si ti-au dres ?!?!  :-q
Intr-o tara normala, daca cei de la 'RAR-ul' respectiv simteau o chestie de genul asta, cred ca-ti faceau niste zile negre de nu te mai gandeai a doua oara la manevre d'astea... :baston:

Si nu, nu ma intereseaza detalii despre operatiune. Multumesc.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline iuliandobroiu

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 22.Iul.2014, 01:18:08 p.m. »
probabil esti un cetatean care nu tine cu romanii ci, cu statul roman care vreau doar sa asupreasca poporul cu "N" taxe...in fine nu conteaza.

Offline ulise

« Răspuns #15 : 28.Aug.2015, 05:12:06 a.m. »
Salut.
Pentru GV- prima generatie( 1998- 2005), una dintre dimensiuni este 235/60/R16.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline unicku_18

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • constanta
« Răspuns #16 : 26.Sep.2016, 04:51:07 p.m. »
Tremuratul cutiei este uzual la grand vitara deoarece are ce a mai simpla si buna cutie....nu are timonerie ci levierul schimbatorului de viteze intra direct in cutie....in timp o sa simti fiecare sincron cand o sa bagi in viteza :prty:
  • Suzuki grand vitara 1.9 DDIS 129HP FREESTYLE