As vrea sa stiu cati dintre voi ati avut experiente nasoale cu alte marci auto si cam care ar fi acele marci auto de evitat ; eu pot sa spun ca marca Ford este o ratare continua : am detinut si detin inca ( din nefericire ) cateva masini cu aceasta marca si nu recomand nimanui sa si cumpere asa ceva - le si folosesc ca si "cai de povara" pt ca alt intrebuinta nici nu vad care ar fi . Este singura marca auto cu care am avut experiente nasoale si au trecut prin mana mea destule marci si vechi si noi .
Primul mondeo luat acum vreo cativa ani model ghia , cu tote cele si m a dezamagit crunt : consum mare , motor inghesuit f greu accesibil ( a trebuit sa i schimb pompa de apa si am crezut ca i dau foc ... ) - am scapat de ea urgent , alt mondeo luat ca era lesne si aveam nevoie de un break , motor 1,8 16V , am carat ce aveam de carat si s a spart blocul motor ( inexplicabil ) ; cel putin mondeo intre anii 2002 si 2008 is niste cazaturi , am jurat ca nu mai cumpar in veci marca asta si de o fi s o capat gratis , o vand