Autor Subiect: Experiente negative cu alte marci  (Citit de 4060 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coby

Experiente negative cu alte marci
« : 04.Apr.2014, 05:15:40 p.m. »
As vrea sa stiu cati dintre voi ati avut experiente nasoale cu alte marci auto si cam care ar fi acele marci auto de evitat ; eu pot sa spun ca marca Ford este o ratare continua : am detinut si detin inca ( din nefericire ) cateva masini cu aceasta marca si nu recomand nimanui sa si cumpere asa ceva - le si folosesc ca si "cai de povara" pt ca alt intrebuinta nici nu vad care ar fi . Este singura marca auto cu care am avut experiente nasoale si au trecut prin mana mea destule marci si vechi si noi .
Primul mondeo luat acum vreo cativa ani model ghia , cu tote cele si m a dezamagit crunt : consum mare , motor inghesuit f greu accesibil ( a trebuit sa i schimb pompa de apa si am crezut ca i dau foc ... ) - am scapat de ea urgent , alt mondeo luat ca era lesne si aveam nevoie de un break , motor 1,8 16V , am carat ce aveam de carat si s a spart blocul motor ( inexplicabil ) ; cel putin mondeo intre anii 2002 si 2008 is niste cazaturi , am jurat ca nu mai cumpar in veci marca asta si de o fi s o capat gratis , o vand :)
auto si moto

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Experiente negative cu alte marci
« Răspuns #1 : 04.Apr.2014, 06:13:18 p.m. »

Experientele negative cu Ford au fost cu masini noi sau second-hand?
Grow up.

Offline coby

« Răspuns #2 : 04.Apr.2014, 09:06:08 p.m. »
Am precizat clar anii de fabricatie ...
auto si moto

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 04.Apr.2014, 10:13:49 p.m. »

E drept ca nu si anii de cumparare.
Grow up.

Offline cristidav

« Răspuns #4 : 04.Apr.2014, 11:00:59 p.m. »
Oricum, eu unul il vad ca un topic inspirat, mai ales pentru cei care au probleme cu Suzele lor. Sa vada si ei ca nu oaia lor e cea mai neagra :D

N-am avut nicio problema, doar de bine cu un Logan 2005 luat de nou, al parintilor.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline NicNic

« Răspuns #5 : 04.Apr.2014, 11:14:51 p.m. »

Nu as vrea sa critic alte marci. E de ajuns o cautare pe " Google" si se pot gasi alte forumuri pline de masini cu probleme.
Vorba aia:  "Padure fara uscaturi, nu exista" .

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline macmat

« Răspuns #6 : 05.Apr.2014, 12:10:47 a.m. »
  "Padure fara uscaturi, nu exista" .
Poate conteaza si pretul;zice ca un nene se apropie de un proprietar de Ferrari si il intreaba: Sint bune dom'le masinile astea fiindca am auzit ca nu se prea cumpara................. :D

Offline NicNic

« Răspuns #7 : 05.Apr.2014, 12:41:20 a.m. »
Poate conteaza si pretul;zice ca un nene se apropie de un proprietar de Ferrari si il intreaba: Sint bune dom'le masinile astea fiindca am auzit ca nu se prea cumpara................. :D

Adevarat strugurii-s acri, spune vulpea.
Dar daca tot veni vorba de Ferari, uite un link, care spune destule.
Si, la cat de putine masini din aceasta marca se fabrica, pare ca ar fi mai dese uscaturile prin padurea de Ferari-uri ...
« Ultima Modificare: 05.Apr.2014, 12:43:58 a.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline suzukica

« Răspuns #8 : 05.Apr.2014, 06:42:05 a.m. »
Eu unul nu sunt amator de FORD, am condus unul mai bine de 11.000 km si nu m-a dat pe spate, dar nici nu m-a lasat in drum, model 2003.

Offline ASZ

« Răspuns #9 : 08.Apr.2014, 09:31:56 a.m. »
Inainte de SX4 am avut un Ford Fusion 1.4 Tdi din 2003 (luat de mine in 2005) si am fost foarte multumit de el.