Autor Subiect: SALONUL AUTO BUCURESTI  (Citit de 9986 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: SALONUL AUTO BUCURESTI
« Răspuns #60 : 15.Oct.2018, 10:06:31 a.m. »
   Autonet ii reprezinta bine, aveau chiar doua Vitare(dupa cum spuneam), ignis era, swift, S-Cros, etc., client erau.  Impresii Despre Vitara am scris la face lift.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #61 : 11.Oct.2019, 02:19:45 p.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: fireburn, ntire2000, toma, gabi males

Offline enicky

« Răspuns #62 : 19.Oct.2019, 10:34:02 p.m. »
   Maine este ultima zi de SAB. Ca unul care l-am vazut, n-as putea sa va indemn sa-l vizitati, dar nici sa-l evitati.
Ceva cam ca anul trecut, dar cu preturi mai mari.
  Dar daca tot ajungeti, nu ratati SsangYong(avanpremiera Korando si noul Tivoli cu 10ani garantie) precum si Mitsubishi (ASX si Eclipse Cross).
   Marcile/modelele mentionate sunt dupa mine potentiali noi concurenti ai Vitarei si S-Cross, atat la pret, dar mai ales prin calitatea tablei si a tapiteriei.

Offline boga81

« Răspuns #63 : 20.Oct.2019, 08:58:07 p.m. »
Ce bine arata noua fata la ASX...

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline enicky

« Răspuns #64 : 20.Oct.2019, 10:55:06 p.m. »
Ce bine arata noua fata la ASX...
    Da si 23788 varianta full.

Offline enicky

« Răspuns #65 : 07.Oct.2021, 11:30:42 p.m. »

Lansare oficială Salonul Auto București & Accesorii 2021!
SAB & Accesorii 2021, 7 - 17 Octombrie, ROMEXPO – Pavilion B2 si zona exterioară aferentă

Tematica SAB & Accesorii include:

*autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice
*vehicule hibride și electrice - ZONĂ DEDICATĂ "e-Mobility @SAB & Accesorii 2021"
*autovehicule utilitare uşoare și grele – camioane, remorci, componente și accesorii aferente
*motociclete, scutere, biciclete şi accesorii
*componente și accesorii auto, sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto
*echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto
*concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii
*mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic
*media de specialitate și asociații de profil
*societăţi de leasing, societăţi de asigurare
*servicii adiacente.

Program de vizitare Salonul Auto București & Accesorii 2021 – Pavilion B2 & zona exterioară Romexpo - intrare poarta B
Joi, 7 Octombrie, între orele 12.00 – 20.00

Vineri, 8 Octombrie – Sâmbătă 16 Octombrie, între orele 10.00 – 20.00

Duminică, 17 Octombrie, între orele 10.00 – 18.00

Preț bilet: 40 lei

The following users thanked this post: Costique

Offline enicky

« Răspuns #66 : 17.Oct.2021, 12:50:41 a.m. »
  Am ajuns si anul asta la SAB. Daca acum doi ani au mai fost colegi interesati, anul asta vad ca nimeni, dar m-as bucura sa fiu contrazis. :)

De fapt a fost, sau este ca pe 17 se inchide, un fel de mini SAB, probabil  din cauza pandemiei, pentru ca doar un singur pavilion este ocupat, aici fiind laolalta motociclete, auto hybride, electrice, masini de epoca si chiar un monopost, plus accesorii auto si pentru service.
   Una peste alta, daca esti pasionat de masini, merita vazut, daca le vezi ca pe o masina de spalat rufe, ....Duminica ploua si e foarte frig pentru perioada asta, iar accesul este restrictiv, sau selectiv, cum vrei s-o iei. Organizatorul este foarte strict din punct de vedere al respectarii regulilor sanitare : masca obligatorie, dezinfectanti, dar mai ales vaccinarea.

De cand exista SAB, (sau TIB cum se numea pe vremuri), n-am vazut o expozitie auto fara vizitatori ca asta !!!
Adica regulile de igiena(obligatorii de altfel), respectiv distanta, o pastrai fara sa vrei. Nu cred ca am stat la 1m fata de cineva, poate la 2 sau 3m. :D
In parcarea oricarui supermarket cred ca erau mai multe masini, decat la SAB. Pe noi nu ne-a deranjat, dimpotriva !

Marca noastra o prezinta Autonet, dar nu prea bine, pentru ca lipsea S-Cross-ul. In schimb il aveau pe Jimny, autoutilitarul fara led-uri, fara tableta si la pret de echipare full ! Cica doar asta s-ar fabrica...
  Pentru cine vrea o masina break, spatioasa, de familie, (sa care si albia si caruciorul) SWACE m-a impresionat : din fata nu seamana cu nimic de pe piata(exceptand pe sora-sa), interiorul este chiar elegant, iar portbagajul destul de mare.

Impresionant este si noul Sorento, foarte elegant si sobru, precum si noul Land Cruiser(bine incuiat, cine sa-l deschida?!), dar cu preturi pe masura.
Ssang Yong e nelipsit si in continuare il vad ca o alternativa la S-Cross.

Dar de departe, daca iti doresti un suv puternic ISUZU e in continuare pe val, mai ales ca pretul se oprea pe 30 000, bani in care primesti "multa" masina, cum zic unii.
    La accesorii am gasit "chimicale" profesionale la preturi bune, parfumuri auto si de casa, asa ca n-am plecat cu mana goala.
Incerc sa pun ceva foto :
 Ar mai fi poze, dar sunt prea "mari".

« Ultima Modificare: 17.Oct.2021, 01:08:46 a.m. de enicky »

The following users thanked this post: gabineg, Utilizator_Anonim, Don Napoleon, Costique, gabi males

Offline enicky

« Răspuns #67 : 17.Oct.2021, 01:30:12 p.m. »
Mai fac o incercare:
Monopostul era simplu dupa cum se si vede, dar interesant si parea foarte mare in realitate, fata de cum se vad la tv.

Hai c-am reusit si cu ISUZU, acest mic tanc, care nu cred ca te lasa pe orice drum ai merge, stiut fiind faptul ca asta este cea mai mica masina pe care o construieste compania. Singura lui problema ar fi ...gabaritul. :)

Se pare ca si ultima zi are farmecul ei, tocmai am aflat de niste curse auto si de drift.
Inca mai este timp util, pentru cine doreste !

Voi incerca sa fac un colaj foto.
« Ultima Modificare: 17.Oct.2021, 02:04:32 p.m. de enicky »

The following users thanked this post: sfichiu, gabineg, Costique, gabi males

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 459
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #68 : 17.Oct.2021, 07:38:34 p.m. »
  Am ajuns si anul asta la SAB. Daca acum doi ani au mai fost colegi interesati, anul asta vad ca nimeni, dar m-as bucura sa fiu contrazis.
  ...

Imi permit sa te contrazic. Am fost sambata, desi vremea nu a fost asa de iertatoare ca astazi. Ai dreptate, la SAB puteai sa respecti distantarea pentru ca nu prea erau foarte mult vizitatorii, nu ca acum doi ani sau trei. Referitor la prezenta Suzuki, Autonet i-a reprezentat cu aceeasi naturalete, cu a facut-o si-n datile trecute. Am purtat o discutie cu reprezentatul Autonet pe marginea variantei Cargo a lui Jimny, stiind ca in general variantele cargo au o masa totala admisa mai mare decat cele standard, la Jimny sa marit masa admisa cu inca 300 kg, sper ca am retinut bine. Mie mi se pare un downgrade comparative cu ce au cumparat colegii nostrii in anii precedenti la aceeasi banii avand echiparea de top.

Ce nu am vazut in standul Suzuki a fost masinii echipate cu noua multimedia de la Lenovo, reprezentantul spunand ca aceasta se poate vedea doar la Showroom deoarece masiniile, cu bine stim, o sa vina din fabrica fara multimedia.

Pe langa masinile expuse la celelate standuri, mi-a atras atentia in coltul RetroMobil, un Renault 5 Alpine, un exemplar foarte frumos si o Dacia 1410 Sport in aceeasi conditie.

Sa vazut lipsa Aliante Renault–Nissan–Mitsubishi si a grupului VAG. Stellantis a fost prezent prin Opel.

Am avut ocazia in sfarsit sa vad mai in detaliu Honda E, ce m-a impresionat si era foarte bine daca cei de la Toyota aducea un Yaris GR, dar nu a fost sa fie.

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline enicky

« Răspuns #69 : 18.Oct.2021, 12:34:08 a.m. »
  Am ajuns si anul asta la SAB. Daca acum doi ani au mai fost colegi interesati, anul asta vad ca nimeni, dar m-as bucura sa fiu contrazis.
  ...
Imi permit sa te contrazic.
  Asta e de bine. :good:
Cat despre "naturaletea" Autonet-ului, eu n-am vazut S-Cross, poate mi-a scapat...
  Am mai aflat ca la Jimny se poate muta mai in spate despartitorul, mi-a spus cel care mi-a vandut S-Cross-ul, pentru a avea loc in scaun si o persoana mai inalta.
Nu stiam ca masinile vor veni fara multimedia, am crezut ca situatia colegului care a primit masina cu Lenovo este accidentala.