Autor Subiect: Mici probleme  (Citit de 1892 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cos_flaviu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
  • Gen: Bărbat
Mici probleme
« : 17.Feb.2014, 11:22:35 a.m. »
Salut,

Am cateva mici probleme cu swift-ul si cer pareri/ajutorul vostru:

1. Usa de la torpedou nu este aliniata cu bordul (vezi imagine). Se poate cumva regla sa se inchida mai sus?

2. Am deschis capota intr-o dimineata de iarna sa mai pun lichid de parbriz si cand am scos tija de sprijin a capotei am rupt clema de plastic. De unde pot cumpar o clema de asta?

3. Imi lipseste un tampon de cauciuc de la placajul ala din portbagaj (nu stiu exact cum se numeste). Unde gasesc asa ceva? Am tot cautat pe net, pe ebay dar nu am gasit nimic.

4. Am schimbat flansele de amortizor si baietii de la service au rupt toate clipsurile de plastic (vezi imagine). Am gasit pe ebay clipsuri dar nu stiu daca o sa potriveasca. Stiti voi ce dimensiuni trebuie sa aiba sau de unde pot sa cumpar?

Multumesc,
Flaviu

Offline bogogica

Re: Mici probleme
« Răspuns #1 : 17.Feb.2014, 06:20:36 p.m. »
Eu de la astia am luat la un moment dat niste clipsuri pentru prinderea aparatorilor de noroi. Comanda a fost onorata prompt si produsele au fost exacte. Daca nu gasesti nimic la zona dedicata Suzuki cauta si pe la cele universale. Sigur gasesti toate tipurile de prinderi ce-ti trebuiesc.
« Ultima Modificare: 17.Feb.2014, 06:22:54 p.m. de bogogica »

Offline ff_2004_06

Re: Mici probleme
« Răspuns #2 : 17.Feb.2014, 10:12:46 p.m. »
Problema de la 3. am avut-o si eu.
Intreaba la reprezentanta, posibil sa iti poata aduce reperul.
Eu am rezolvat cu o bucata de cauciuc taiata dintr-un furtun si lipita in locas.
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019