Autor Subiect: Pareri si comportament S-Cross  (Citit de 158823 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Pareri si comportament S-Cross
« Răspuns #380 : 23.Mar.2021, 02:24:00 p.m. »
Totusi, am parcurs 71k km in 4 ani si 8 luni. Mai vorbim cand face suta!
  Totusi, care-i baiul, de ce te vaiti? :) Eu am aproape 6 ani si -50k si merg zilnic.
Oricum, multi inainte !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ...

« Răspuns #381 : 23.Mar.2021, 02:43:28 p.m. »
E doar un comentariu, nu m-am vaitat. Multumesc, asemenea!

Offline ntire2000

« Răspuns #382 : 23.Mar.2021, 07:42:33 p.m. »
Nici cruise control-ul nu-l voi putea butona decat peste vreo 5 ani cand iese din garantie, cand am de gand sa-mi montez unul aftermarket...
Sa ne dai detalii despre cruise controlul aftermarket pe care îl montezi.  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #383 : 23.Mar.2021, 08:26:06 p.m. »
Busted. CC-ul are deja, cred, 4 ani de când l-am montat. Îl folosesc foarte des.  :good:

Offline dan12ro

« Răspuns #384 : 28.Mar.2021, 09:09:42 p.m. »
Pe mine m-a impresionat atat de mult ca dupa test am achitat deja avansul :).
La fel am patit si eu , bineinteles ca am testat mai multe masini de la alte marci.
Probabil saptamana viitoare vine un S-Cross 4x2 Passion,
Ceva sfaturi la ce sa fiu atent la primirea masinii ?
  • SX4 S-cross Passion 1.4 H 2021--MARE GRESEALA

Offline enicky

« Răspuns #385 : 28.Mar.2021, 10:07:26 p.m. »

Ceva sfaturi la ce sa fiu atent la primirea masinii ?
   Este noua, o cumperi de la dealer, nu din targ/ziar/olx, la ce sa te sfatuiesc sa te uiti ?!
Eu atata incredere am capatat in Vitara(2015), incat la S-Cross(2020) nu m-am uitat nici daca are vreo zgaraietura !!
 S-o spele bine, sa nu mai lase "grasime" pe caroserie.
 Are garantie, i se face o pregatire de vanzare, cere-le(daca mai poti) ceva accesorii si iti recomand sa-ti pui senzori(cel putin pe spate) ca-s mai buni decat camera(de preferat sa-i puna dealer-ul, ca discount), sa pleci cu ei montati.
  Fara rca nu te lasa ei, casco iti recomand eu. Sa-i verifici presiunea din anvelope(stalp sofer), ca de obicei vin beton.
Bafta, sa-ti pice o masina buna !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristidav

« Răspuns #386 : 28.Mar.2021, 10:42:27 p.m. »
Sfatul cu presiunea in roti e bun, caci nu multi stiu.
Dar m-ai pus pe ganduri cu senzorii. Eu credeam ca e suficienta camera, cel putin din testdrive asa parea.
Cat despre grasime, in ce puncte sa fim atenti ? :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline enicky

« Răspuns #387 : 29.Mar.2021, 12:15:44 a.m. »
Cat despre grasime, in ce puncte sa fim atenti ? :)
  Ei, nu-i chiar o tragedie, iese la urmatoarele spalari.

Camera lui Suzuki nu este una dinamica(nu stiu daca este cel mai bun termen!) este una "fixa" precum cele AM, adica daca faci o parcare cu spatele intre 2 auto, liniile camerei iti arata traiectoria aprox 1-2m(zona verde+rosie), spre deosebire de alte camere care iti arata traiectoria masinii (chiar daca este una circulara) pe o distanta mai mare, functie de modul in care este virata masina, deci privind in ecran intelegi daca pastrand traiectoria actuala vei intra corect sau vei acrosa ceva.
  Genul asta de camera inteligenta l-am intalnit la Opel Mokka.(ultima imagine din link)
   In atare situatie, senzorii iti spun mult mai exact la ce distanta esti de masina vecina si cat poti sa mai inaintezi, fata de "liniile" camerei(OEM), fructificand la maxim fiecare cm de spatiu. In plus, noi ne-am obisnuit cu avertizarea sonora si cu ecranul mic montat deasupra oglinzii centrale care arata foarte exact pana la distanta de 20cm fata de obstacol. Ca sa nu mai spun ca s-a mai gasit(rar) un pieton sa treaca prin spatele masinii exact cand eu rulam cu spatele si atunci se accelereaza sunetul/bip-ul senzorilor si instinctiv  te infigi in frana.
  Pe S-Cross am si senzori si camera, senzorii au reprezentare grafica in bord(3 linii), dar a trebuit sa fac cateva teste sa constat cam ce distanta inseamna "liniile" din bord, mai ales cele din fata.
  Dar, intr-un final, te obisnuiesti(sau multumesti!) cu ce ai. :)
« Ultima Modificare: 29.Mar.2021, 12:30:04 a.m. de enicky »

The following users thanked this post: cristidav

Offline shpeedy

« Răspuns #388 : 15.Apr.2021, 07:52:11 a.m. »
Cum se prezinta S-Crossu' dupa trecerea timpului - https://www.autoexpress.co.uk/suzuki/sx4-s-cross/352457/used-suzuki-sx4-s-cross-review

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ...

« Răspuns #389 : 15.Apr.2021, 08:30:30 a.m. »
Ultima parte e cam adevarata: "subsequent poor support from Suzuki"