0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
In primul rand, cam toate recomandarile spun ca la un numar de ore trebuie facuta pauza; eu stiam de 20min la fiecare 2h, dar acum vad pe net ca toate recomandarile sunt de 45min la fiecare 4-4.5h (cred ca depinde de la persoana la persoana)In al doilea rand, e foarte important de gasit pozitia comoda pentru tine la volan (care nu este intotdeauna si cea corecta).In al treilea rand, daca tot ai dureri in zona genunchiului si dupa gasirea unei pozitii comode la volan, poate ar fi bine sa consulti un medic si sa faci niste analize (radiografii/RMN) sa nu fie problema de sanatate (oase/articulatii/coloana). Trecut fiind prin doua operatii de hernie de disc, eu de exemplu in general nu ma risc sa fac drumul Bucuresti-Galati (sau retur) fara o oprire la Slobozia ca nu ma tine.
... piciorul sta permanent in tensiune pe pedala de acceleratie ...
Daca din orice motiv ar fi ajuns lemnul ala sub pedala de frana...Cam periculos, parerea mea. raz, e durere, e amorteala, sau e jena?Eu resimt o jena (simt nevoia sa-ntind la maxim piciorul) in ambii genunchi de fiecare data cand conduc mai mult, mai ales daca-s nedormit inainte. De fapt o patesc si daca-s pasager, de la statu' pe bancheta cu genunchii flexati.Daca se intampla inainte de o tura cu bicicleta la munte e cu atat mai rau, ca pedalatul devine foarte neplacut dup-aia.Problema o am de putini ani, o pun pe seama varstei. Nu cred ca am ce sa fac