Autor Subiect: Bluetooth aftermarket pe Swift  (Citit de 4573 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ff_2004_06

Bluetooth aftermarket pe Swift
« : 02.Sep.2013, 09:58:47 p.m. »
Si-a mai montat cineva bluetooth afermarket? La ce pret ar trebui sa fie montajul (fara fire sau subansamble vizibile)?
Imi puteti recomanda pe cineva care sa mi-l monteze in Iasi? Multumesc anticipat.  :good:
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline ff_2004_06

Re: Bluetooth aftermarket pe Swift
« Răspuns #1 : 11.Sep.2013, 11:06:17 p.m. »
Si, din nou, raspund tot eu: s-a montat azi kit bluetooth pe Suzuki-ul din dotare.
Durata a fost de aproximativ 2.5 ore, costul de 40 euro + TVA (stiu, scump, dar facut de cineva care se pricepe).
Pentru alte detalii care ar insemna reclama pe topicul asta, raspund cu placere pe privat.

Online Leutz

« Răspuns #2 : 12.Sep.2013, 08:08:36 a.m. »
Intrebarea mea ar fi  :D ... in ce consta acest kit si cum functioneaza (a se citi ... la ce il folosesti. Banuiesc ca telefon, eventual muzica ... etc.)?
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ff_2004_06

« Răspuns #3 : 12.Sep.2013, 11:17:16 p.m. »
Kit-ul are ca si componente principale modulul de comanda (ceea ce se vede in poza atasata) si microfonul care nu se vede dar e deasupra oglinzii retrovizoare interioare. Mai sunt si alte componente in pachet, componente care se folosesc pentru montaj.
Eu il folosesc doar pentru functia de telefon, pe scurt: se opreste muzica atunci cand sunt sunat sau sun, soneria se aude in difuzoare, pot raspunde sau respinge apeluri de pe modulul respectiv de comanda, imi apare pe display cine ma suna si pot vorbi linistit la telefon fara a-mi folosi una din maine pentru a tine telefonul la ureche. Si pot asculta muzica tare fara sa risc sa ratez apleuri.
Sunt modele avansate de astfel de sisteme care au mai multe functii, touch screen, etc.

Offline roberto

« Răspuns #4 : 13.Sep.2013, 09:51:23 a.m. »
Acelasi model il am eu pe Skoda, din 2008, functionand ireprosabil. Pe Jimny am un model mai nou.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY