Buna ziua ,
Am citit pe forum cat m-au dus nervii , am dat si search si apoi m-am gandit sa scriu un topic nou .
Am o nedumerire .
Stopul de pe spate din spoiler , jos , la Swiftul meu nu se aprinde . Habar nu am de s-a aprins de cand am luat Swiftul ... nasol stiu cum suna .. Am avut o problema pe spate si spoilerul mi-a fost odata schimbat .....recent m-am uitat pe dedesubt sa vad ce papuci cum sunt cuplati si cu ajutorul vostru sper sa clarific partial ce e pe acolo .
Stopul e de frana zic eu , fiindca imi intra 3 fire in spoiler (masa si restul 2 functii , pozitiile pe numar si probabil frana pe stopul de jos )
Am verificat becul (ok) , conexiunea papuc in spoiler nu are curent .
S-ar parea ca alimentarea vine prin partea dreapta pe sub mocheta presata unde e becul de portbagaj .
Ma gandesc sa nu fie vreo chestie uitata ....si de-aia sa nu am curent pe firele alea .
O solutie ar fi sa trag de pe cablul de spate dreapta -frana conexiune la stopul de spoiler .
Fiindca nu aduc consumator in plus iar becul din spoiler era oricum alimentat de pe partea dreapta , ma astept sa nu incarc aiurea cu 21w o alta linie de 21w ...cam de asta mi-ar fi teama .
Orice indiciu scurt pe tema care ma "incearca" e binevenit .
(Pare simplu dar sa o iau din bec spre baterie cu mav-ul

prin toate conexiunile cu banda de izolatie ...mi se pare o chestie anevoioasa si prefer sa cer ajutor

)