Autor Subiect: Prima innoroire  (Citit de 3933 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Garett

Prima innoroire
« : 18.Feb.2013, 12:59:11 p.m. »
Ieri am primit involuntar botezul noroiului, si din cate stiu despre istoria masinii probabil si prima innoroire a "agregatului"! Pana acum, inclusiv la proprietarul anterior, a fost doar masina de oras/concedii.
Am facut o mini-excursie in Dobrogea la manastiri si m-a mancat sa ma bag pe un drum forestier. In prima faza a fost OK, relativ orizontal, pana am dat de niste noroaie si niste  sleauri serioase. Ne-am intors pentru ca devenise imposibil pentru cealalta masina cu care mai eram, un Logan, insa probabil ca as fi trecut lejer. Impresiile mele despre masina, deja foarte bune, au fost intarite de capacitatea de trecere si de lipsa oricarei "sincope". Pana acum n-am constatat greieri noi (nici nu prea are, exceptand usa de la portbagaj) si nici nu pare sa se "resimta" dupa experienta. Per ansamblu sunt incantat de masina dar mi-am facut o lista de add-on-uri cat casa! :D
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Re: Prima innoroire
« Răspuns #1 : 18.Feb.2013, 02:35:19 p.m. »
Salutare.
Daca ai luat-o de la Cocos pe drumul forestier la stanga ati fost foarte optimisti... mai ales in cazul Loganului.

Masina ta in schimb, cu un minim de pregatire, poate ataca mai toate drumurile din zona noastra. Exceptie cariera de la Greci unde o cam lovesti.

Offline Garett

« Răspuns #2 : 18.Feb.2013, 03:26:51 p.m. »
Nah, se cheamă inconștienți!  :D
Mă rog, eu, că eu am fost cu ideea!
Mai ales că era si vreo 4 și ceva.
La început drumul părea OK, mai sus s-a stricat. Oricum am văzut un peisaj fain da' eram prea preocupat de ce făcea "ăla mic" ca să mai stau să admir priveliștea!
Îmi era că-l ia jumătatea mai bună la meciuri!  :d
NB: my better half era în culmea fericirii :x așa că am carte blanche pentru modificări!   Bani să fie!

Offline dafimoto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 27.Feb.2013, 10:03:22 a.m. »
Ceva anvelope "specializate" sau All Terrain Highway adica de sosea ?
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDIS / 129 CP / 4x4 CU REDUCTOR / 5 USI

Offline Garett

« Răspuns #4 : 27.Feb.2013, 08:57:47 p.m. »
De sosea pur sange, Continental CrossContact XL 235/65 R17. Asa am luat-o, si dupa cum arata ma mai tin cel putin 2 ani. Planul e sa mai iau un set de jante, de tabla, si cu niste AT-uri sau MT-uri serioase.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #5 : 27.Feb.2013, 09:27:58 p.m. »
Sa stii ca in zona noastra te descurci ok cu at-uri sau mt-uri atata timp cat nu e noroi. Daca e noroi, numai profil Simex sunt adecvate. Altfel, inoti in noroaie fara nicio eficienta.

Acum depinde si ce vrei sa faci cu masina.