0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Salut nu stiu cume cu codul de eroare dar simptomele sunt similare la mine.De la momentul in care invart cheia in contact se aprinde in bord martorul filtru de particule, la 90-100km se aprinde si cel de la injectie (patrat cu o diagrama) dupa care masina intra in Limp Mode sau regenerare, care nu se intampla nicicum, incercat regim de viteza constanta la turatii inalte mai mult de 100km parcursi intr-o singura etapa pe autostrada (incurcat traficul cu 70-80km/h), risipa de timp si combustibil! Finalmente, la tester, am aflat ca era senzorul de temperatura de dupa DPF vinovat de imposibilitatea autoregenerarii.Senzorul de temperatura e scump (peste 1000ron) nu l-am inlocuit inca, si nici nu am gasit solutie alternativa in afara de eliminare DPF cu totul care oricum nu o pot face pana nu inlocuiesc senzor- pt resoftare ECU, este nevoie ca toti senzorii sa fie functionali, cerc vicios. Pastreaza-ne la curent cu evolutia problemei, cei de la service ce au recomandat? COD piesa este 14810-67J10.