Autor Subiect: Confuzie modele Swift  (Citit de 6272 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cipiamon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Confuzie modele Swift
« : 25.Ian.2013, 10:15:13 a.m. »
Am un model fabricat in 2001, 1L si arata asa:

Dar de fiecare data cand am nevoie sa cumpar o piesa, am o problema de identificare a masinii, cataloagele magazinelor imi ofera piese pentru acest model, pe care il considera tot 2001:

Peste tot gasesc numai piese pt acest model, dar nu si pentru modelul meu, practic nu exista

De curand, o minte odihnita mi-a rupt oglinda cu totul,si nu stiu de unde sa cumpar, peste tot gasesc numai oglinzi pt celalat model, a carui caroserie difera...
« Ultima Modificare: 25.Ian.2013, 10:16:54 a.m. de cipiamon »

Offline Spark

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
Re: Confuzie modele Swift
« Răspuns #1 : 26.Ian.2013, 05:47:33 p.m. »
din cate stiu eu modelul tau a inceput sa fie fabricat prin 1997 si pana atunci a fost modelul de mai jos.

nu ai si poze la piesele respective ? adica ... s-ar putea sa gaseasca si ce iti trebuie tie. nu cred ca se poate sa nu gaseasca nimic.
nu stiu ...

spor
Swift 1.3 GLX `05
Swift 1.0 GLS `95

Offline bulytzah

« Răspuns #2 : 02.Apr.2013, 03:55:57 p.m. »
Salutare! Masina care o ai tu este exact ca a mea iar la an fabricatie este 2002 NU 2001 (eu am luat-o la mana a 2-a dar ea a fost luata de la reprezentanta de nasul meu)
La mine scrie asa an fabricatie 2002 inmatriculata in iunie 2003 (prima inmatriculare)
cu o cautare pe google intradevar daca scri suzuki swift 2001 apare poza cu masina albastra...  daca scri suzuki swift 2002 o sa apara masina ta...
 sper sa te fi lamurit cat-de-cat.

Offline addiittzza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 10.Apr.2013, 11:33:41 a.m. »
salut ! eu am swift din 98 motor 1,3 50 KW si tot asa nu gaseam codul motorului , la mine are cod G13BA , si pe toate magazinele auto gasesc doar codul G13A, dar nu i-mi mai fac probleme acum, pentru ca aproape toate piesele se potrivesc , de la orice model pana in 2001, in afara de faruri, stopuri, unele elemente de caroserie,si unele pise de la motor , eu am indentificat masina dupa seria de caroserie, ex la mine : TSMMAH35S, elementele de identificare sunt MA;AH35, pe site-urile de magazine auto gasesc asa SUZUKI SWIFT II MA AH35 SF413 (de la capacitatea motorului)50KW LIMUZINA 1989-2001,la tine ar trebui sa fie SF 410 LIMUZINA 1989-2001si celelalte elemente de iidentificare le gasesti in seria de caroserie , puterea si codul motorului , sper ca pot sati fiu de ajutor, si dac vrei, in PM, ca nu avem voie sa facem reclama, pot sati dau, si cateva site-uri de magazine online , de pe care cumpar eu piese , pentru ca nu prea gasesti la "magazinele de cartier "sa zic asa , piese de suzuki mai vechi de 2001, in afara de consumabile
traim in Romania .............vb tizului!!!!!!

Offline bro

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #4 : 12.Aug.2013, 06:09:12 p.m. »
salut. am si eu cum e aia gri si e din 2001, 1.3 16v 63kw, motor g 13 bb. ceea ce caut eu de ceva timp si nu gasesc sunt amortizoare sport reglabile pe inaltime. are cineva idee de unde pot sa iau asa ceva?