salut ! eu am swift din 98 motor 1,3 50 KW si tot asa nu gaseam codul motorului , la mine are cod G13BA , si pe toate magazinele auto gasesc doar codul G13A, dar nu i-mi mai fac probleme acum, pentru ca aproape toate piesele se potrivesc , de la orice model pana in 2001, in afara de faruri, stopuri, unele elemente de caroserie,si unele pise de la motor , eu am indentificat masina dupa seria de caroserie, ex la mine : TSMMAH35S, elementele de identificare sunt MA;AH35, pe site-urile de magazine auto gasesc asa SUZUKI SWIFT II MA AH35 SF413 (de la capacitatea motorului)50KW LIMUZINA 1989-2001,la tine ar trebui sa fie SF 410 LIMUZINA 1989-2001si celelalte elemente de iidentificare le gasesti in seria de caroserie , puterea si codul motorului , sper ca pot sati fiu de ajutor, si dac vrei, in PM, ca nu avem voie sa facem reclama, pot sati dau, si cateva site-uri de magazine online , de pe care cumpar eu piese , pentru ca nu prea gasesti la "magazinele de cartier "sa zic asa , piese de suzuki mai vechi de 2001, in afara de consumabile