Salutare,
Este primul post si vin direct cu o problema din pacate.
Aseara mergeam spre casa si la anumite momente am avut impresia ca imi patineaza, am crezut ca e ceva pe jos si am lasat-o mai usor; dupa aproximativ 5 KM de mers, am plecat de la un semafor masina a inceput sa vibreze toata, volanul parca invarte in gol, masina trage stanga dreapta; nu am mai putut merge cu ea. Foarte incet am reusit sa o parchez intr-un loc sigur si am lasat-o acolo. Mentionez ca atunci cand sta pe loc si rotesc de volan nu are nici o problema, rotile se rotesc simultan dar in mers nu o pot controla. Volanul a ajuns in pozitie inversa cu rotile drepte. Astazi inchiriez o masina cu rampa sa o duc la service.
Nu cunosc mecanica foarte bine dar am verificat uleiul de la servodirectie si este full, posibil probleme in caseta de directie sau ceva rupt la roti.
Masina o am de 3 luni timp in care nu i-am facut echilibrare/geometrie la roti, la mers tragea usor dreapta daca lasam volanul liber si ca pozitie volanul era usor spre stanga 2-3 cm, cand mergeam drept.
Daca ati avut aceasta problema sau aveti cunostinte astept parerile voastre. Multumesc.