Autor Subiect: Ce s-a intamplat cu Adminu' ?  (Citit de 24463 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Ce s-a intamplat cu Adminu' ?
« Răspuns #30 : 27.Ian.2013, 03:31:48 p.m. »
Se pare ca trebuie sa vin cu niste lamuriri  :D din postura de reprezentant neoficial, neacreditat si neinvitat al admin-ului.

Admin-ul e bine si lucreaza intens pentru intalnirea de iarna, care se apropie cu repeziciune. A fost un concurs de imprejurari, in care s-au suprapus calatorii (interne is externe), chestii de familie (bune  :)), lipsa internet si altele, astfel incat s-a panicat lumea  :D

Oricum, chiar daca toate astea nu se intamplau si ar fi disparut pur si simplu pentru ca si-a luat o vacanta(bine-meritata) de la forum care ar fi problema ?? Din cate imi aduc aminte el a fost full-time aici 24/7 in ultimii ... multi ani; si cred ca un concediu fara alte explicatii n-ar fi capat de lume. Asa cum toti postam uneori mai mult, alteori mai putin ...

Deci pentru moment, dati-i inainte. Despre intalniri ... cei din Bucuresti ... topicul e acolo, n-a fugit. Si vine si admin-ul, in limita posibilitatilor, pana isi rezolva problemele si mai des dupa aceea.

Pentru intalnirea de iarna la fel ... dati-i inainte cu lista, ca lucrurile se misca. O sa vina si @Cristyyy cu mai multe informatii peste putin timp.

Cheers !!!  :cheers:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #31 : 28.Ian.2013, 09:49:12 a.m. »
Se pare ca trebuie sa vin cu niste lamuriri  :D din postura de reprezentant neoficial, neacreditat si neinvitat al admin-ului.

Admin-ul e bine si lucreaza intens pentru intalnirea de iarna, care se apropie cu repeziciune. A fost un concurs de imprejurari, in care s-au suprapus calatorii (interne is externe), chestii de familie (bune  :)), lipsa internet si altele, astfel incat s-a panicat lumea  :D

Oricum, chiar daca toate astea nu se intamplau si ar fi disparut pur si simplu pentru ca si-a luat o vacanta(bine-meritata) de la forum care ar fi problema ?? Din cate imi aduc aminte el a fost full-time aici 24/7 in ultimii ... multi ani; si cred ca un concediu fara alte explicatii n-ar fi capat de lume. Asa cum toti postam uneori mai mult, alteori mai putin ...

Deci pentru moment, dati-i inainte. Despre intalniri ... cei din Bucuresti ... topicul e acolo, n-a fugit. Si vine si admin-ul, in limita posibilitatilor, pana isi rezolva problemele si mai des dupa aceea.

Pentru intalnirea de iarna la fel ... dati-i inainte cu lista, ca lucrurile se misca. O sa vina si @Cristyyy cu mai multe informatii peste putin timp.

Cheers !!!  :cheers:

pfiu. si eu care credeam ca a scapat de vitara si odata cu asta si de forum ca sa sparga tot ghinionu  :D

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #32 : 01.Feb.2013, 11:34:46 a.m. »
Wow...  :"> Si chiar e bune...am rosit!
Acu' pe scurt...o perioada chiar n-am avut internet (am fost la munte in zona Arieseni unde atat Orange cat si Cosmote n-au binevoit sa aiba semnal) iar mai apoi, n-am luat neaparat o pauza cat sa zicem doar ca n-am avut parte de un inceput de an asa cum imi doream. Un complex de mai multe imprejurari care au facut sa nu intru aici...dar n-am neglijat SCR, pentru ca m-am asigurat ca forumul functioneaza si ca cineva, din cand in cand, mai pune ceva si pe pagina de Facebook a SCR  B-)

SuzukiClub este parte din viata mea si intotdeauna va face parte din viata mea. Atunci cand n-o sa mai pot avea acest job full time cu siguranta voi anunta pe forum pentru ca impreuna sa gasim o solutie ca el, SuzukiClub, sa-si continue existenta si fara implicarea mea full time ;-)

Cat despre intalnirea de iarna in varianta 2013 :P...o sa fie altfel, am scris deja pe topicul dedicat  :->
Vitara? Nici nu mai este la vanzare, doar afisul in geam exista :P. Ghinion? Nu sunt genul care generalizeaza... De vandut nici nu cred ca o mai vand...am ajuns la 11000€ investitie, deci...nu, chiar nu cred ca o mai vand.

P.S. @Leutz sunt 5 ani! Iti dai seama 5 ANI! WoW!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sfichiu

« Răspuns #33 : 01.Feb.2013, 12:52:11 p.m. »
Cand oare au trecut??? :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 01.Feb.2013, 03:20:01 p.m. »
Rapid! Mi-ar fi placut sa mai am inca SX4 :-)

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #35 : 01.Feb.2013, 05:23:09 p.m. »
Hai mai adminule, chiar asa ne tii cu sufletul la gura. Bine ai revenit.  >:D<

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #36 : 01.Feb.2013, 06:42:05 p.m. »
:) Îmi pare rău că n-am "revenit" cu LUMIA 920 :D

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
« Răspuns #37 : 01.Feb.2013, 09:12:27 p.m. »
Touche pussycat.

O cam lalaie cu lansarea oficiala

Offline Leutz

« Răspuns #38 : 02.Feb.2013, 11:33:27 a.m. »
P.S. @Leutz sunt 5 ani! Iti dai seama 5 ANI! WoW!

Stiu bre, stiu  :), ca doar am fost ACOLO.
Trece vremea, asa-i ... si din pacate eu unul am fost ACOLO si apoi ... cam pauza.

Tu te gandesti cu mirare si deja cu un iz de nostalgie ca au trecut atatia ani  :), petru ca 5 ani ... e un pic de viata de om. Dar ai trait din plin evenimentele. Mai din plin de-atat nu se putea  ;-). Eu unul le-am trait ... mai mult virtual  :(, deci pe langa cele de mai sus ar mai fi si un iz de ... tristete, ca sa zic asa.
Oricum, partea buna e ca (,) "cuvantul din poveste, inainte mult mai este"   :D deci nu-i bai. Vine ea si veselia  :prty:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #39 : 03.Feb.2013, 06:43:43 p.m. »

SuzukiClub este parte din viata mea si intotdeauna va face parte din viata mea. Atunci cand n-o sa mai pot avea acest job full time cu siguranta voi anunta pe forum pentru ca impreuna sa gasim o solutie ca el, SuzukiClub, sa-si continue existenta si fara implicarea mea full time ;-)

Pai daca promiti ca nu mai dispari, topicul se poate inchide ! >:D<
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice