0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Se pare ca trebuie sa vin cu niste lamuriri din postura de reprezentant neoficial, neacreditat si neinvitat al admin-ului.Admin-ul e bine si lucreaza intens pentru intalnirea de iarna, care se apropie cu repeziciune. A fost un concurs de imprejurari, in care s-au suprapus calatorii (interne is externe), chestii de familie (bune ), lipsa internet si altele, astfel incat s-a panicat lumea Oricum, chiar daca toate astea nu se intamplau si ar fi disparut pur si simplu pentru ca si-a luat o vacanta(bine-meritata) de la forum care ar fi problema ?? Din cate imi aduc aminte el a fost full-time aici 24/7 in ultimii ... multi ani; si cred ca un concediu fara alte explicatii n-ar fi capat de lume. Asa cum toti postam uneori mai mult, alteori mai putin ... Deci pentru moment, dati-i inainte. Despre intalniri ... cei din Bucuresti ... topicul e acolo, n-a fugit. Si vine si admin-ul, in limita posibilitatilor, pana isi rezolva problemele si mai des dupa aceea.Pentru intalnirea de iarna la fel ... dati-i inainte cu lista, ca lucrurile se misca. O sa vina si @Cristyyy cu mai multe informatii peste putin timp.Cheers !!!
P.S. @Leutz sunt 5 ani! Iti dai seama 5 ANI! WoW!
SuzukiClub este parte din viata mea si intotdeauna va face parte din viata mea. Atunci cand n-o sa mai pot avea acest job full time cu siguranta voi anunta pe forum pentru ca impreuna sa gasim o solutie ca el, SuzukiClub, sa-si continue existenta si fara implicarea mea full time