Autor Subiect: Ce s-a intamplat cu Adminu' ?  (Citit de 24471 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

Re: Ce s-a intamplat cu Adminu' ?
« Răspuns #20 : 15.Ian.2013, 05:31:07 p.m. »
@bisti, ti-am vazut postarea, dar nu se eliminau decat varianta prima si cea ultima...restul, inca puteau ramane in picioare... ;)
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline bisti

« Răspuns #21 : 15.Ian.2013, 06:02:05 p.m. »
pff .. eu zic de voi ... dar eu nu am vazut pollul pana acum :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #22 : 26.Ian.2013, 01:57:24 p.m. »
Ca si vremea de afara, la topicul asta e cod galben... :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #23 : 27.Ian.2013, 10:25:03 a.m. »
@galbineq: deabia acum am vazut postarea ta, discreta, de ieri

ce inseamna "cod galben" ? ( in afara de semnificatia: "prim nivel de alarmare", daca am  face maparea clasica pe culorile: galben/portocaliu/rosu) :)
De fapt, ce anume trebuie sa facem noi (membrii)  la primul "nivel de alarmare" ? nu se precizeaza nimic  de "fault/alarm management" in regulamentul SCR....
eu sunt mai nou....asa ca intreb ... :(
O zi buna tuturor...din punct de vedere al vremii se incheie codul galben...incepe sa se vada soarele...cel putin , aici, in sector 6 :)
« Ultima Modificare: 27.Ian.2013, 10:37:43 a.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 27.Ian.2013, 11:06:29 a.m. »
Chiestia cu codul galben a fost o metafora.
@eduard_b, mai mult decat am facut pana acum, adica sa-i remarcam si sa-i regretam absenta nu putem face. Ba da, mai putem spera ca, atunci cand va dori sau va putea, Adminul va reveni printre noi, ne va veghea si ne va calauzi spre noi actiuni memorabile ale SCR. Pana atunci sa ii uram toate cele bune, oriunde s-ar afla... 
  • SX4 by Giugiaro

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
« Răspuns #25 : 27.Ian.2013, 12:09:31 p.m. »
Chiestia cu codul galben a fost o metafora.
...iar eu "nu am vrut sa o inteleg..." :-/

cand am inceput sa postez pe SCR ( aproximativ pe la sfarsitul lunii sept 2012) am privit mai mult latura sociala  a comunitatii (asa cum ii spune si rubrica: "Way of life!"). Mai ales acest lucru a fost tentant pentru mine, am privit forumul ca o comunitate UNITA, cu multi prieteni si in special cu oameni de calitate, din toate colturile tarii. Evident ca intr-o comunitate mai exista si neintelegeri - daca ar fi totul roz, si am avea acceasi opinie, am trece in alta categorie....de "prea" fericiti...si...nici asa nu este bine :)

Am incercat sa cunosc pe cativa din membri chiar din decembrie ( intalniri, "Secret Santa"..., insa...nu am fost in Bucuresti. De aceea sunt putin dezamagit ( si sper sa fie numai in capul meu) ca aceasta comunitatea se afla pe curba descendenta a lui Gauss...
Relativ, la team-leaderi: oamenii, in principiu, se lasa calauziti de team-lederi, cand acesta ai parasesc, grupul se destrama sau..isi cauta altii conducatori.

Eu unul imi pun sperante in weekend-ul de la sfarsitul lui  februarie, cand sper ca voi avea placuta surpriza sa gasesc, citez: "la masa prieteniei", un grup frumos de oameni !
« Ultima Modificare: 27.Ian.2013, 12:23:33 p.m. de eduard_b »
Today is the first day of the rest of my life

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #26 : 27.Ian.2013, 12:57:53 p.m. »
In privinta intalnirilor din Bucuresti iti pot spune ca am luat o pauza, in sensul ca nu e chiar asa de placut sa fim doar 2-3 useri(unul din ei chiar @Cristyyy).  :(
Go Terios!!!:)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #27 : 27.Ian.2013, 02:12:59 p.m. »
@eduard_b, asta-i farmecul forumului. Te poti simti apropiat (sau in dezacord) cu semenii tai fara sa-i cunosti in persoana. Spre rusinea mea, am dat mana o singura data cu Cristi si cu @bogdanb absolut intamplator, iar cu @WOL am avut de cateva ori niste conversatii scurte. In rest nu cunosc pe nimeni face-to-face, dar simpatizez cu multi si antipatizez pe putini prin prisma modului lor de manifestare pe forum.
In opinia mea, forumul e ca un foc viu, arde cu flacara intr-o parte, mocnit intr-alta, e jar dedesubt si cenusa deasupra. El va merge sigur inainte, odata cu marca Suzuki.

In ceea ce-l priveste pe Cristi, el este locomotiva SCR, iar acum, in lipsa lui, forumul ruleaza din inertie...

• SX4 by Giugiaro

Offline adrian_r5

« Răspuns #28 : 27.Ian.2013, 02:15:56 p.m. »
Da' un telefon a incercat cineva sa-i dea  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #29 : 27.Ian.2013, 02:38:54 p.m. »
@eduard_b, asta-i farmecul forumului. Te poti simti apropiat (sau in dezacord) cu semenii tai fara sa-i cunosti in persoana. Spre rusinea mea, am dat mana o singura data cu Cristi si cu @bogdanb absolut intamplator, iar cu @WOL am avut de cateva ori niste conversatii scurte. In rest nu cunosc pe nimeni face-to-face, dar simpatizez cu multi si antipatizez pe putini prin prisma modului lor de manifestare pe forum.
In opinia mea, forumul e ca un foc viu, arde cu flacara intr-o parte, mocnit intr-alta, e jar dedesubt si cenusa deasupra. El va merge sigur inainte, odata cu marca Suzuki.

In ceea ce-l priveste pe Cristi, el este locomotiva SCR, iar acum, in lipsa lui, forumul ruleaza din inertie...

Incet, incet se va transforma intr-un "Perpetuum mobile"... :)

Sa fac o "destainuire" la ceas de pranz, agreez cele afirmate de tine, si spre rusinea mea am fost o singura data, pe "vremuri" la o intalnire cu forumisti pe aleea Circului - suna glumet - asta-i situatia..si presat de timp am plecat dupa jumatate de ora si putina conversatie. Fiind slab de memorie nici nu mai stiu cine a fost atunci ( cam 6 -7 parca). >:D<
Ignis 1.3 GLX+