Autor Subiect: pivot swift 1995  (Citit de 2085 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ilmir

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
pivot swift 1995
« : 15.Nov.2012, 08:25:15 a.m. »
Ieri am vrut sa schimb pivotul fata dreapta. Am mers la un service unde pe baza codului masinii au adus pivotul. Cind au desfacut roata au incercat sa scoata pivotul nici o sansa. Dupa o gramada de telefoane si alte abureli au venit cu un raspuns ciudat: "La modelul asta se schimba doar cu brat " Imi pare  f ciudat si de aia am o intrebare: stie cineva cim pot scoate ametitul ala de pivot? e vreo smecherie ?caci cu forta nu iese (nici cu presa hidraulica nu merge) dar totusi nu cred ca nu se poate schimba doar pivotul. Astept raspunsuri ca deja fac cu nervii
Daca cineva iti spune ca nu esti profesionist sa ii amintesti ca Titanicul a fost facut de ingineri iar noe era doar un cioban

Offline adrian_r5

Re: pivot swift 1995
« Răspuns #1 : 15.Nov.2012, 09:09:02 a.m. »
Asta e piesa  :-/

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ilmir

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 15.Nov.2012, 09:13:56 a.m. »
Sa inteleg ca se schimba doar complect? da aia e piesa. ca e prima data cind aud ca nu se poate schimba doar povotul. e ciudat daca e asa
Daca cineva iti spune ca nu esti profesionist sa ii amintesti ca Titanicul a fost facut de ingineri iar noe era doar un cioban

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 15.Nov.2012, 09:25:19 a.m. »
Asa s-ar parea:

M-am uitat mai atent ... ala din poza de mai sus e bratu' pt. stinga ... pe dreapta p/n este 45201-60E01
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline ilmir

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 15.Nov.2012, 09:28:49 a.m. »
mam prins ca ai confundat partile. ma intreb totusi atunci de ce exista doar pivoti separati pe codul de sasiu...... o sa imi caut piesa si sa o schimb. dar daca e asa o schimb eu acasa. o sursa pt piere la preturi umane imi poate recomanda cineva?

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #5 : 15.Nov.2012, 04:16:24 p.m. »
si la splash tot asa se intampla, din cate stiu si eu.

Offline ilmir

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 11.Dec.2012, 09:00:43 p.m. »
sa va lamuresc ca am rezolvat si poate se lovesc si altii : se schimba cu totul costa 120 lei de la nipparts se poate schimba cu 2 chei in fata blocului si apoi se merge sa se faca geometria. 120 lei piesa 30 min schimbatul 50 lei geometria........ ieftin