Autor Subiect: 21-12-2012 ?  (Citit de 2722 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
21-12-2012 ?
« : 04.Nov.2012, 07:21:21 p.m. »
Avertisment tibetan: 10% din populatia Terrei va disparea in 2 luni !
700 de milioane de oameni, adica aproximativ zece la suta din populatia Pamantului, ar putea muri in mai putin de doua luni. Asta pentru ca, potrivit unei avertizari facute pentru agentia spatiala americana NASA de un monah tibetan, pe 21 decembrie planeta va fi afectata de fenomenul "zona zero", cand dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Drept urmare, la ora opt dimineata, ora Moldovei, peste Terra se va lasa bezna si haosul.

Potrivit predictiilor monahului tibetan, cunoscut sub numele de Oracolul din Sambala, pe 21 decembrie Pamantul va trece prin "zona zero", o stare a spatiului in care se stinge si nu poate sa se raspandeasca niciun fel de energie. La fel, dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Timp de patru zile, bezna de pe planeta va fi strafulgerata de flash-uri de lumina iluzorie, asemenea unor fulgere.

Monahul tibetan vine si cu cateva recomandari pentru zilele apocaliptice. Acesta sfatuieste pamantenii sa isi ia familia, documentele, banii si sa plece din oras undeva la tara. Acolo sa isi faca rezerve de produse alimentare, apa, lemne si lumanari pentru doua luni. Tibetanul cere oamenilor ca in decursul acestei perioade sa inchida geamurile si sa le acopere cu jaluzele sau perdele dense. Ei nu trebuie sa se uite prin ele si sa nu creada ochilor si urechilor si sa nu iasa in strada. Asta deoarece in acea stare energetica a Pamantului se vor auzi si vedea lucruri care in mod obisnuit nu pot fi percepute, astfel ca multi oameni vor innebuni.

Iesirea deplina a Pamantului din "zona zero", potrivit tibetanului, se va produce pe 7 februarie 2013, cand va avea loc restaurarea partiala a energiei electrice. Procesul de revenire la normalitate va dura pana la sfarsitul lunii martie 2013.

Zilele apocaliptice vor modifica radical conceptia despre lume a oamenilor care vor supravietui, considera Oracolul din Sambala. Aceasta va deveni mai spirituala. in tarile dezvoltate vor inflori diverse invataturi spirituale, stiintifice si sisteme alternative de dezvoltare a individului.

sursa:realitatea.net
:dknw:

Go Terios!!!:)

Offline bogdanb

Re: 21-12-2012 ?
« Răspuns #1 : 06.Nov.2012, 10:03:16 a.m. »
Iesirea deplina a Pamantului din "zona zero",[....][/quote]

Cand am privit textul in diagonala am inteles "zona EURO"si mi-am zis hopa...inca unul!
Apoi m-am bucurat ca Romania va scapa si de asta - ca intotdeauna - datorita faptului ca noi suntem in urma cu 50 de ani fata de lumea civilizata.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 06.Nov.2012, 10:18:04 a.m. »
:))
Chiar credeti ca vom avea parte de ceva spectaculos pe 12-12-12?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline bogdanb

« Răspuns #3 : 06.Nov.2012, 10:27:03 a.m. »
Eventual doar artificiile de Mos Niculae in orasul Sannicolaul Mare
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline sfichiu

« Răspuns #4 : 06.Nov.2012, 10:30:59 a.m. »
Au mai fost preziceri de astea,nu va aduceti aminte precum ca atunci cand o sa"pasim " in anul 2000 vine SFARSITUL!!! :inteligent:
  • VITARA S ,Matiz

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #5 : 06.Nov.2012, 10:35:40 a.m. »
d-abia astept sfarsitu lumii. zic sa-mi iau liber sa nu ma prinda la munca. macar la evenimente d-astea festive sa fiu si io acasa.

Offline miocrl

« Răspuns #6 : 06.Nov.2012, 10:41:49 a.m. »
cateva zile nu am vazut nici un reply la acest topic.. m-am bucurat si nu am scris nici eu nimic.

Offline miaunica

« Răspuns #7 : 06.Nov.2012, 03:37:59 p.m. »
stati, mai, ca mai erau aia cu descifrarea prezicerilor maiase care tot cam asa propovaduiau...faza e c-au venit unii de-au zis "ca calculele" ar fi un pic eronate din cauza calendarului la care ne raportam, pur arbitral....deci mai intai sa ne asezam pe harta timpului, apoi v-om vedea si cand pica 21 decembrie...si-om trai si-om vedea ce-o mai fi pe urma...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #8 : 06.Nov.2012, 03:55:47 p.m. »
pentru porci sfarsitul lumii vine cu o zi mai devreme. o sa fie mai putin imbulzeala la asta oficiala pt restu. sper sa fie suficienta sa ajunga la toata lumea.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 06.Nov.2012, 06:33:34 p.m. »
cateva zile nu am vazut nici un reply la acest topic.. m-am bucurat si nu am scris nici eu nimic.

idem