Autor Subiect: Baterie auto Suzuki Swift GLX 2009  (Citit de 2782 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Baterie auto Suzuki Swift GLX 2009
« : 03.Nov.2012, 10:14:20 p.m. »
Salutari

As fi recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat in privinta achizitionarii unei baterii auto (model, marca) pentru Swift-ul meu ale carui detalii le gasiti mai sus. Se pare ca cea originala, venita cu masina acum 3 ani, e pe duca. M-ar interesa un raport bun calitate-pret si un distribuitor serios care sa furnizeze modele noi.

N-am apucat sa ma uit exact la modelul de baterie necesar, consum, tensiune, acumulator. 

Offline miocrl

Re: Baterie auto Suzuki Swift GLX 2009
« Răspuns #1 : 03.Nov.2012, 10:24:12 p.m. »
de unde esti?
eu am luat rombat
« Ultima Modificare: 03.Nov.2012, 10:35:27 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline raz

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 03.Nov.2012, 10:28:46 p.m. »
da unde esti?

Acum in casa.  :-))
pe mine ma intereseaza in principal modelul. Sunte dezbateri nenumarate gen Bosch vs. Varta vs. etc.
Si in al doilea rand e important de stiut de unde poti sa cumperi astfel incat sa ai o oarecare siguranta ca nu sunt fabricate in 2011 si au stat pe rafturi pana acum.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 04.Nov.2012, 12:23:01 a.m. »
Mergi e VARTA BLUE, sunt facute in Germania. Eu am cumparat de ani de zile doar de la http://www.e-acumulatori.ro/auto-acumulatori-auto/varta-1. Nu a avut nici o problema, in plus bateriile vin cu data fabricatiei maxim 1-2 luni in urma fata de data livrarii.
Foarte seriosi ii recomand. Apeleaza la ei si iti vor indica ce si cum trebuie sa cumpari in functie de masina. Au ei catalog.

Offline raz

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 05.Nov.2012, 03:59:29 p.m. »
Multumesc de raspuns.
Asta am vazut recomandat si pe site-urile de specialitate: ori varta blue de 44 ah sau cea silver de 52. Intrebarea e: reuseste alternatorul sa incarce bateria de 52? Ca as lua-o pe ea dat fiind faptul ca diferenta de pret nu mi se pare mare fata de modelul de 44 si e laudata ca ar face fata unui numar mare de consumatori.