Autor Subiect: Bara fata Suzuki Swift din 2008  (Citit de 2830 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wna09

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Femeie
  • i love suzi!
Bara fata Suzuki Swift din 2008
« : 22.Oct.2012, 10:14:49 p.m. »
E placut sa conduci un Suzuki Swift 1.3 din 2008, singura problema e ca strazile au borduri... si ce sa vezi? faci cum faci, si intri cu bara in ele :((
V-as ruga foarte mult daca imi puteti spune de unde imi pot procura o bara fata (preferabil neagra) SH sau noua ? Am tot cautat pe net, dar nu prea am incredere in vanzatorii "particulari" ... si oricum nu am gasit ...Multumesc!

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Bara fata Suzuki Swift din 2008
« Răspuns #1 : 23.Oct.2012, 10:17:41 a.m. »
Exista posibilitatea sa iti refaci propria bara. Cauta putin pe net.
Cel mai ieftin, de la particulari poti achizitiona bara second. Avand in vedere ca numarul swifturilor dezmembrate este aproape egala cu zero in Romania, ai putine sanse sa gasesti o bara fata  la dezmembrari...mai ales una intacta...si sa nu mai vorbim de norocul de a gasi la culoarea pe care doresti. Nu uita nici de costul de transport, care nu este tocmai nesemnificativa, avand in vedere ca e o piesa mare, si daca nu este impachetata corespunzator iti ajunge mai mult distrus decat utilizabil.

Offline wna09

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Femeie
  • i love suzi!
« Răspuns #2 : 27.Oct.2012, 08:56:52 a.m. »
Multumesc pentru raspuns :) Stiu ca am optiunea de a o repara cu fibra de sticla, dar prefer sa o inlocuiesc daca gasesc piesa la dezmembrari... Ca una originala costa in jur de 10 mil...

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #3 : 27.Oct.2012, 04:38:25 p.m. »
Cele care au serie sassiu pana la numarul care se termina cu 500000 (pana ce incepe faceliftul 2007) au o bara fata, care de nou nu ar trebui sa coste mai mult de maxim 500 ron. Iti zic asta, ca sa ai grija ce fel de bara cumperi, si daca e second. Exista diferente intre ele, desi asta unii vanzatori oficiali omite sa mentioneze.