Autor Subiect: Hshit ambreaj Ignis 1.3 94HP  (Citit de 4971 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Hshit ambreaj Ignis 1.3 94HP
« Răspuns #10 : 11.Mai.2013, 09:25:22 p.m. »
Mecanicul meu spune că zgomotul(hîrşîitul) se datorează plăcii de presiune cînd debraiază şi este normal.
Poate la "mecanicii" din ziua de azi e normal sa faca asa ceva.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cata quarkk

« Răspuns #11 : 12.Mai.2013, 02:47:19 a.m. »
probabil e normal să se audă așa din cauza contactului dintre rulmentul de presiune și placa de presiune, până ajung ambele la aceeași turație, frecarea dintre ele timp de câteva milisecunde. poate e construcția sistemului de așa natură încât se întâmplă treaba asta.

Offline florin m.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #12 : 28.Aug.2013, 02:16:51 p.m. »
Salutare,

Sunt proaspat proprietar de Ignis (2007), am parcurs deja 2000 km si in mare ma declar multumit. Trecerea am facut-o de la un Ford Fiesta.
Ceea ce vreau sa aduc in discutie este legat de acelasi Hshit, cand apas ambreiajul sa schimb vitezele. Adevarat cand merge muzica nu se aude si deci nu e stresant. Dupa ce am citit ce ati postat m-am mai linistit oarecum, dar poate voi merge de unde am cumparat masina, adica Ungaria, ca e inca pe garantie vorba aia si sa ii intreb si pe ei, oficial.

Alta chestie, care nu tine de topicu asta, in afara de zdronganelile tipice pt ignis, de care citisem inainte sa cumpar masina, cand sunt patru persoane sau e masina mai incarcata, unde drumul este denivelat se aude in spate niste troncaneli. cand sunt doar eu nu se aude nimic!

numai bine si astept vesti si mai ales pareri de la veterani!

Flo

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #13 : 28.Aug.2013, 02:28:38 p.m. »
Probabil cand este masina plina, in mers, se ajunge la maxinul cursei amortizorului spate si cred ca auzi sunetul produs de tampoanele de cauciuc.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004