Autor Subiect: Suzuky swift 1995  (Citit de 2060 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ilmir

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Suzuky swift 1995
« : 13.Aug.2012, 06:05:49 p.m. »
Buna . Acum vreun an am cumparat pt sotie un swift din 95 . Nu am avut niciodata nici o ptoblema ci el dar de 2 zile trepideaza in draci si fluctueaza turatia in relnti. Bujiile merg, fisele sunt ok. Precizez ca e de 993 cm si 39 kw mai multe nu stiu caci daca nu am avut probleme inafara de filtre ulei si benzina nu a trebuit sa ii pun nici mainile prin el nu mi leam bagat. Astept sugestii cu explicatii "ca pt prosti" si imi accept mistocarelile binemeritate facute de cei cu experienta. :)
Daca cineva iti spune ca nu esti profesionist sa ii amintesti ca Titanicul a fost facut de ingineri iar noe era doar un cioban

Offline d4rkm4n

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
Re: Suzuky swift 1995
« Răspuns #1 : 06.Oct.2012, 08:39:17 p.m. »
Aceeasi problema o am si eu la a mea...modelul de swift din 94, hatchback, aceeasi motorizare. Pe unde am mai intrebat eu mi s-au spus diferite pareri: 1. bateria este slaba, intr-adevar cand am cumparat alta noua au mai disparut din trepidatii, dar nu in totalitate. 2. Poate sa fie si de la fise sau bujii sau capacul delcou (rotor). Si ar mai fi o varianta, atunci cand ma duceam la mecanic cu ea, umbla la motor, undeva in partea stanga, in spatele filtrului de aer este o chestie (nu stiu cum se numeste) unde mi-a umblat si a schimbat turatia motorului, de la 900-800 de RPM cat avea la relanti a ridicat-o la 1000, iar atunci trepidatiile au disparut. Inca nu m-am dumerit care ar fi pb cu trepidatul asta, mai ales ca se intampla doar la relanti, cand motorul merge la aprx 800 RPM.

Offline gigi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 06.Oct.2012, 09:04:43 p.m. »
seamana cu ceva de la Dacia 1310 cand asemanator reglau turatia la ralanti.
Ca la 20 de ani, fara griji si fara bani!

Offline ilmir

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #3 : 10.Nov.2012, 06:44:36 p.m. »
Am scapat de trepidatie. Nu stiu daca e ortodoxa solutia dar am am preluato de la logan care face la fel o data la un an. Asica pe o distanta de 25 lm am mers cu ea in niste turatii turnate 5000-5500 si vad ca de la chestia aia a trecut o luna si gata cu trepidatu
Daca cineva iti spune ca nu esti profesionist sa ii amintesti ca Titanicul a fost facut de ingineri iar noe era doar un cioban

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #4 : 15.Nov.2012, 04:17:55 p.m. »
la suzie nu ai cum sa ii faci rau cu motorul turat :)