Autor Subiect: Intrebare sunet ciudat la roata  (Citit de 3598 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Intrebare sunet ciudat la roata
« Răspuns #10 : 21.Iul.2012, 01:55:27 p.m. »
Sa merg cu ea in service ...? :(
De ce nu ? Daca ai timp de ce sa nu-ti faci treaba mai ales ca bucsele alea nu se schimba greu si nici timp mult nu-ti ia. In maxim o ora (INCARCAT) esti plecat de la ei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #11 : 21.Iul.2012, 02:08:20 p.m. »
       Cristidav  nu mai lua in seama toate nimicurile. Fii fericit, e o masina noua si e buna.Trece de la sine,odata cu mirosul de nou. Percepe-l si pe acesta si o sa compenseze ce ti se pare ca auzi! O sa dispara mirosul dar si zgomotul! Nu-ti face probleme, fii optimist! Eu imi faceam probleme de consum, de zgomote...etc. Si am fost cu ea pe niste coclauri... Si nu m-a lasat, e fata buna!"Be happy!"
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline cristidav

« Răspuns #12 : 21.Sep.2012, 11:08:31 p.m. »
Am revenit. Am fost la reprezentanta din Oradea, baietii mi-au zis ca se aude de la suspensie. De asemenea au zis ca nu pune probleme de siguranta sau rezistenta, asa ca au uns-o si mi-au dat 1 saptamana. Au zis ca daca tot scartaie, sa revin sa o schimb pe garantie. Sa zic din ghinion (sau poate din noroc, poate ma lamuriti voi), a incetat suspensia sa mai scartaie. Ce parere aveti voi ?

Tin sa precizez ca ma inteleg bine cu dealerul cu care am tratat cumpararea masinii, mi-a facut impresia ca e cinstit cu mine, m-a lasat sa stau langa masina cand au inspectat-o si tot el a zis ca daca tot scartaie, o schimba pe garantie, inainte de a aduce eu vorba de garantie...

Astept parerile celor care se pricep cat de cat :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )