Autor Subiect: Concediu in Austria  (Citit de 4507 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Concediu in Austria
« : 18.Iun.2012, 06:55:52 p.m. »
Pentru ca nu avem voie la soarele de la mare, anul acesta am decis sa mergem in concediu in Austria, la munte si apoi la intaorcere sa vizitam Viena.
In consecinta am achizitionat sejur de 7 nopti aici , iar in Viena vom face rezervare pt. 3 nopti aici
Am ales zona Zell am See, pt. ca sunt foarte multe activitati posibile: drumetii pe munte, ture cu biciclete (vom inchiria de la hotel), vizite pe la diverse muzee din zona, lacurile din Kaprun, zona Sigmund-Thon, cascada de la Krimml, vizita pe ghetar (se pare ca este ceva sosea renumita care urca pe munte), Aquaparcuri acoperite si in aer liber, vaporase pe lacul Zell am See, trasee cu trenurile de munte, etc.
Sper sa fie la fel de interesant ca si concediul de anul trecut din RO. (vom vedea asta si din din poze :) )

Offline rexkrokiDAU

Re: Concediu in Austria
« Răspuns #1 : 18.Iun.2012, 08:44:13 p.m. »
Am ales zona Zell am See, pt. ca sunt foarte multe activitati posibile: .................................. vizita pe ghetar (se pare ca este ceva sosea renumita care urca pe munte)

Concediu placut va doresc si nu uita aparatul foto acasa.  :)

E in apropiere ghetarul de la Grossglockner, vreo 55 km dupa

Vezi poate mai gasesti stickerul suzuki-club.ro de mai jos

Si pozele:

eu l-am regasit dupa vreo 10 zile   :D

V-am luat urma.   ;)

Daca va mai raman zile de concediu si nu stiti cu ce sa le ocupati, puteti trage o fuga intr-un week-end pana la Berna, mi-ar face placere sa ne reintalnim si sa fac putin pe ghidul.   >:D<

« Ultima Modificare: 18.Iun.2012, 08:46:47 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline ASZ

« Răspuns #2 : 19.Iun.2012, 09:44:50 a.m. »
Am luat in calcul si vizita de pe ghetar .. deci voi verifica stickerul (cu poza cu tot :) )
Adearul este ca as trage o fuga pana la Berna (avem inca ceva zile de concediu), insa cred ca totusi o vom lasa pt. la anul (cand probabil ca va trebui sa mergem in Stuttgart si de acolo pe la Dortmund ... cu o vizita si prin Praga + Bratislava ... ca sa terminam si vizitele solicitate de rude si pe cele pe care ni le dorim :) )... iar la intoarcerea de prin Venetia .. sa trecem si prin Elvetia (am si un fost coleg de servici stabilit pe acolo de peste 5 ani .. si tot trebuie sa-l vizitez :) ... asa ca te anunt cand avem nevoie de gidul din tine pt. Berna :) ... si nu nmai de ghid :)  )
Pana atunci ... ne vom vedea la SuzukiClubRomania 4 ani .. nu ? :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 19.Iun.2012, 07:11:35 p.m. »
Pai atunci asa sa fie, ne vedem data viitoare, cand s-o putea, ramane deschisa oferta cu ghidul da nu stiu sigur daca la intalnirea de 4 ani reusesc sa ajung.   :)

Offline ASZ

« Răspuns #4 : 13.Iul.2012, 08:21:53 a.m. »
Se pare ca se face curatenie pe acele panouri .. pt. ca nu am mai gasit stickerul SCR RO ... iata si dovada

In alta ordine de idei, nu inteleg cum a avut timp Cristi sa mai si posteze din turneul din Belgia ... pt. ca noi cand ajungem la hotel dupa cate o zi de traseu prin munti ... cadem lati :)

Offline ASZ

« Răspuns #5 : 26.Iul.2012, 04:52:20 p.m. »
Chiar a fost un concediu super reusit, iar pt. a nu mai scrie si posta inca odata toate informatiile + pozele, va rog sa le cititi/vedeti aici .

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 26.Iul.2012, 05:31:51 p.m. »
Nu pot acum, dar ceva mai tarziu imi perimit sa import o parte din foto?

P.S. Cred ca noi am pus putin mai sus sticker-ul...
Pe viitor aviz amatorilor...daca aveti parte de astfel de expeditii sa imi trimiteti un PM si va trimit stickere SCR (autocolant) pentru a marca locul. Oare cel de pe Stelvio mai este?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #7 : 27.Iul.2012, 12:03:25 p.m. »
Evident Cristy, ca poti importa pozele si daca vrei si textul ... (eu ma gandisem sa nu aglomerez serverul nostru)

Din pacate stickere nu am mai gasit niciunde pe drum ... si am verificat aproape fiecare panou din drumul meu.
Am sa iti scriu, inainte de-a mai pleca in astfel de expeditii :)))

Apropo ... am gasit flyerele pe care le credeam pierdute (cca 20 buc), asa ca voi mai "flyerii" cateva masini prin CJ.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 28.Iul.2012, 01:02:08 a.m. »
(eu ma gandisem sa nu aglomerez serverul nostru)

Alt rau sa nu fie   :-))

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #9 : 13.Aug.2014, 10:12:05 p.m. »
Daca lumea musulmana va fascineaza va recomand sa vizitati Zell am See pe perioada verii. E de neimaginat, cred ca mai mult de trei sferturi din cei intalniti pe strada sunt de origine araba. Nu am vazut in viata mea atatea burka la un loc, iar numele localurilor si meniurile sunt in alfabet arab.  :-O