Autor Subiect: Cum sa petreci Pastele in liniste si strabatut eventual de fiorul mistic..  (Citit de 3076 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

- Frumoase fotografii Cristyyy,  :dream:  acum este mai multa verdeata decat atunci cand am fost noi, cred ca este si mai frumos,     
oricum ma bucur ca ati ajuns la locul faptei si sper sa va simtiti OK.  :)

Apropos, poza de ansamblu este facuta din restaurantul aflat la ultimul etaj al  hotelului Rasev?

« Ultima Modificare: 12.Mai.2012, 11:16:57 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Din camera de hotel. Dar de la ultimul etaj (hotel Rashev) privelistea e aceeasi  :-> Parerea mea ca Rashev asta merita fiecare cent din cei 18€/camera BB.
Ne-a placut in "gradinita", relaxant iar berea rece a fost un "deliciu" :P Din pacate nu prea am facut poze - mai mult cu telefonul, pentru ca suntem la relax punct :P
Suzuki Club - Veliko TarnavoSuzuki Club - Veliko TarnavoSuzuki Club - Veliko TarnavoSuzuki Club - Veliko TarnavoSuzuki Club - Veliko Tarnavo
Din pacate nu ne-am catarat la cascada....din cauza echipamentului nepotrivit (incaltarile)...plouase din abundenta cu nici o jumatate de ora inainte si era foarte, foarte alunecos. Poate data viitoare  :->
Pentru cine vrea un weekend departe de agitatia metropolelor noastre iubite recomand o excursie combinata Veliko & Arbanasi! Cazarea e chiar decenta (si ieftina) plus mancarea de prin restaurantele lor care-i foarte buna si nu prea scumpa.
Noi am mancat la restaurantul hotelului Boliarska (Arbanasi) si de 2x la Shtastliveca  :x
Cetatea n-am mai vizitat-o de aceasta data...ne-am saturat de ea la micul dejun si de pe terasa camerei :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!