Autor Subiect: Boxe SS 1.2 GS 2012  (Citit de 3657 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline KATANY

Boxe SS 1.2 GS 2012
« : 29.Apr.2012, 11:50:02 a.m. »
Salutare. Sunt proprietarul unui SS 1.2 GS din 2012. Imi poate spune cineva ce dimensiuni ai boxele din usile fata si spate ? Si cum se poate da fata de usa jos astfel incat sa le pot schimba ?
Mentionez ca am reusit sa scot capacul cu tot cu twiter , capsa din plastic de langa cheder si alte 2 suruburi dar pe urma am renuntat pentru ca nu am stiu cum sa continuii si nu vrea sa rup vreo clema ceva .
  • SUZUKI SWIFT 1.2 GS 2012

Offline KATANY

Re: Boxe SS 1.2 GS 2012
« Răspuns #1 : 13.Dec.2012, 03:32:32 a.m. »
Revin si va anunt ca in final am reusit sa desfac usa. mai departe se trage de fata de usa spre interior incepand de jos in sus(este pe cleme prinderea fatei de usa ). Atentie sa nu rupeti firele ce duc la butonul de la geam ; exista o mufa care iese un pic mai greu imediat sub buton !. Tin sa precizez ca daca veti dori sa deschideti / inchideti geamul nu veti putea pana reconectati mufa (nu functioneaza nici butonul de pe usa soferului ) !

Legat de boxe: au dimensiunile clasice de 16.5 atat in usile din fata cat si cele spate
                         prinderea este in 3 puncte pe un distantier din plastic ce vine atasat pe usa.
                         calitatea boxelor lasa de dorit (din punctul meu de vedere ), dimensiunea magnetului fiind ca cea a unui twiter poate cu putin mai mare.   :notlst:

Pentru eventuale intrebari va stau la dispozitie . Va voi pune la dispozitie si un set de poze mai prin februarie cand voi schimba boxele si voi aplica ceva isonorizant pe usi.
  • SUZUKI SWIFT 1.2 GS 2012

Offline roberto

« Răspuns #2 : 13.Dec.2012, 01:38:42 p.m. »
Printre primele investitii pe care le-am facut in masina a intrat si schimbatul difuzoarelor stock, niste petarde dupa parerea mea. Eu am ales ca brand Hertz, de care sunt foarte multumit.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cos_flaviu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 14.Ian.2013, 11:58:36 p.m. »
Salut,

Cateva intrebari pentru cei ce si-au upgradat sistemul audio.
La suzuki swift 2006 in usile din fata sunt difuzoare de 13 si in usile din spate de 16?
Exista ceva limitari in grosimea difuzorului (sa nu agate in geam la usile din fata)?
Izolarea usilor este o inbunatatire semnificativa? Adica ce s-ar intampla daca schimb doar difuzoarele si nu izolez usile?

Cine a schimbat difuzoarele din usi imi ziceti va rog ce difuzoare ati pus sau ce alte difuzoare imi recomandati?

Respect,
Flaviu

Offline roberto

« Răspuns #4 : 15.Ian.2013, 02:21:38 p.m. »
16 fata/spate.
Nu bag mana in foc insa parca pe fata am folosit niste inele adaptoare. Deasemenea am izolat portiunea din spatele dif-urilor cu un kit Dynamat.
Ca brand, dupa cum a spus-o si in postarea anterioara, recomand http://www.hertzaudio.ro/dieci/dsk-165.3-2-way-system.html, iar pe spate aceleasi Hertz http://www.hertzaudio.ro/dieci/dcx-165.3-2-way-coaxial.html.
« Ultima Modificare: 15.Ian.2013, 02:40:34 p.m. de roberto »
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY