Autor Subiect: De la Ignis, pana la familie, prieteni...  (Citit de 238165 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
  • Gen: Bărbat
Re: De la Ignis, pana la familie, prieteni...
« Răspuns #90 : 24.Feb.2009, 01:42:00 p.m. »
Miocrl: cred ca ridicarea automata a geamurilor (daca la asta te referi cand spui AUTO), se face de fapt prin alarma.
Pexic: si eu as vrea sa fac o chestie de genul asta cand s-o mai inclazi afara. Pana atunci, poate inlocuiesc semnalizataorele cu niste leduri  ;-).
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline danker

« Răspuns #91 : 24.Feb.2009, 07:39:27 p.m. »
lorivankenobi
- Miocrl se refera la o anumita comanda numita "comfort", respectiv o apasare de cateva secunde a butonului de coborare sau ridicare a geamului, face ca acesta sa urce sau sa coboare pana la capat, sau apasarea mai scurta a butonului face ca geamul sa coboare sau sa urce secvential. Personal nu cred ca aceste kitt-uri de geam electric au asemenea accesorizare, banuiesc ca este nevoie de un integrat suplimentar.
- Uite ceva despre care ar putea sa te intereseze:http://www.okazii.ro/catalog/19402524/Leduri-pozitie-semnalizare-si-marsarier.html
pexic- Abia astept o intalnire de surubareala odata cu venirea caldurii,cred ca suntem deja fro' 4 ;)

- Si totusi nu are nimeni o schema din catalogul de piese cu cele 2 tipuri de geamuri manuale si electrice????? :dknw:
« Ultima Modificare: 25.Feb.2009, 02:15:07 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lorivankenobi

• Full Member
  • Mesaje postate: 162
« Răspuns #92 : 24.Feb.2009, 08:53:36 p.m. »
Frumos, multumesc,
dar de asta ce zici:

http://www.led-auto.ro/

Ah, si inca ceva, pentru usa ... bine, acest Ignis este un exemplu nefericit de tuning, parerea mea ...dar si el are geamuri electrice montate ulterior.

http://karvolt.blog.hu/tags/ignis?tags=ignis    ... scroll down.
Ignis 1.25 DDIS, GS, "Gri Sobolan" Murdar

Offline danker

« Răspuns #93 : 24.Feb.2009, 11:11:49 p.m. »
- Apropo de cluburile din Ungaria... tocmai s-a consumat  o intalnire nationala a unui club auto din romania, intr-o locatie fara fite (Gresu, Vrancea) dar intr-o pensiune izolata, cu gratar, cu mese lungi pana seara tarziu, de unde cei prezenti s-au intors cu regret din week- end si cu dureri de falci de la atat ras....... ;)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #94 : 24.Feb.2009, 11:15:19 p.m. »
Gresu e super locatie...am fost si eu anul trecut si mi-a placut foarte mult (atat Gresu cat si Lepsa)

P.S. Imi place ca suspinati dupa intalnirile altora dar nu faceti un minim de efort sa ajungeti la intalnirile bi-lunare regionale!!!
P.S. 2 Daca nu ma insel asta-i pensiunea la care s-au cazat. In martie 2008 era inca in constructie.
P.S. 3 Intalniri regionale
« Ultima Modificare: 24.Feb.2009, 11:28:36 p.m. de cristyyy2003 »
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline coq

« Răspuns #95 : 24.Feb.2009, 11:19:20 p.m. »
P.S. Imi place ca suspinati dupa intalnirile altora dar nu faceti un minim de efort sa ajungeti la intalnirile bi-lunare regionale!!!

Asa bre ca bine le zici  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline danker

« Răspuns #96 : 24.Feb.2009, 11:39:26 p.m. »
Pai, puteam eu sa nu mi-o iau?? :P

Offline coq

« Răspuns #97 : 24.Feb.2009, 11:47:33 p.m. »
Pai, puteam eu sa nu mi-o iau?? :P

Nu stai linistit... dar adevarul ca ne putem si noi mobiliza mai cu simt de raspundere  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #98 : 24.Feb.2009, 11:51:19 p.m. »
Vezi Intalnirea cu marea "stickareala" ...unde am fost 12-13 masini :)
Deci daca vrem se poate...daca ramanem la stadiu de citit si ravnit dupa ce fac altii...nu cred!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #99 : 25.Feb.2009, 12:42:46 a.m. »
lorivankenobi - Asa este, se pare ca si-a pus kitt universal pe usile fata, sunt cateva portiuni misto tunate, dar are si mult Kitsch din pacate, multumesc oricum. ;)
cristyyy2003 - Eu am vrut sa-i arat lui lorivankenobi si catorva membrii care obisnuim sa scriem cu placere pe topicul asta, ca si in Romania oamenii pot sa socializeze frumos, eu am trait experientele respective si stiu, nu mi-am propus nici sa-i fac cuiva in ciuda sau sa agasez pe cineva, de aia nici nu am postat la "intalniri" sau la "o poza pe zi"....nici nu se pot compara cele 2 forumuri.
La ceea ce ravnesc eu  .... nu se poate gasi din pacate pe nici un forum, .....sper sa fie cat mai multe masini la fiecare intalnire.