Autor Subiect: Problema flash  (Citit de 2565 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bulixu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
  • Gen: Bărbat
Problema flash
« : 01.Feb.2012, 01:30:01 a.m. »
Imi merge faza scurta,imi merge faza lunga,insa flash-ul nu merge.M-am gandit ca e de la maneta.A mai patit cineva ceva asemanator sau sunt singurul? :(
Ca sa nu mai deschid alt topic va intreb tot aici daca a avut cineva probleme cu butonul de avarii in sensul ca se poate activa foarte usor dar la dezactivare trebuie "bibilit" probabil pentru ca s-au stricat clemele alea de prindere.
In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere!

Offline cata quarkk

Re: Problema flash
« Răspuns #1 : 23.Sep.2012, 02:03:12 p.m. »
cel mai probabil este de la maneta, fiindca de acolo circuitul electric este acelasi, dar in maneta contactul este separat pentru flash si faza lunga, vezi si directiile opuse in care functioneaza. butonul de avarii are un mecanism asemanator cu cel de la pix, sunt niste cleme si niste ghidaje inauntru care probabil la tine s-au tocit si nu isi mai fac treaba cum trebuie.

Offline paunica.mihail

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 19.Mar.2013, 12:48:34 a.m. »
Revin cu rezolvarea la problema.Am user nou (sunt vechiul bulixu) :D.Am demontat plasticul acela de la volan,am dat maneta jos,am desfacut clemele de la maneta cu grija si am indoit putin lama de la flash pt ca nu facea contact cum trebuie.M-am chinuit cam 1 ora sa le pun la loc pt ca sarisera de la punct si nu stiam cum se monteaza dar in sfarsit am rezolvat problema.

Offline cata quarkk

« Răspuns #3 : 20.Mar.2013, 10:52:32 a.m. »
abia acum, dupa un an de zile? :)) glumesc, desigur.. bine ca ai reusit sa iti rezolvi problema, oricum