Am inceput sa am o problema cu parbrizul si gemurile de la Suzuki-ul meu marca Sx4.
Am observat ca toate geamurile sunt acoperite de un strat subtire de particule de vopsea, pe care le vezi numai in anumite unghiuri, dar face condusul pe soare foarte dificil. De asemenea stergatoarele fac un zgomot ciudat cand curat geamul, si nu elimina toata apa, care ingreuneaza condusul pe ploaie (mai ales noaptea !)
Punctele de vopsea au si un stralucit asemanator cu unele farduri pentru femei care au puncte care lucesc la un anumit unghi (nu am avut alta comparatie

). Masina e noua (cateva luni) de un gri - inchis metalizat, vopseau continand astfel de particule.
Problema nu a aparut la inceput, si o am de aproximativ o luna. Initial ma gandeam ca e de vina ceara de la spalatorie, insa nu am mai folosit si am spalat bine toate gemurile, dar fara vreun efect

.
Cred ca e problema cu vopseaua masinii care la unele conditii (caldura ?) isi pierde stratul exterior care ajunge pe geamuri.
Pana la urma, daca nu se rezolva situatia de la sine, o sa merg cu ea la reprezenta sa verifice si ei, cat mai e masina in garantie.
A mai avut cineva astfel de probleme ? Sau are cineva vreo idee care ar fi cauza sau ce pot face?