Salut! Am un zgomot care se aude de cand am luat masina. Pe un drum cu denivelari (nu gropi ci denivelari care fac masina sa se balanseze fata-spate) se aude un cloncanit metalic undeva in fata-dreapta fata de pozitia soferului. Vibratia o simt si in pedalier. Zgomotul se produce in momentul in care masina se balanseaza din spate spre fata si greutatea ei se lasa pe puntea fata sau, cateodata, atunci cand urc un drum de munte cu rampa accentuata si rotile trec peste o piatra sau denivelare a drumului. Foarte rar se aude si pe asfalt, atunci cand trec cu viteza mare peste o denivelare mai lunga a drumului, de genul celora care-ti dau senzatia ca decolezi, zgomotul se aude dupa denivelare (''la aterizare'') tot atunci cand greutatea se lasa pe puntea fata. Am dus-o in vara la service, au verificat-o si au spus ca nu are nimic. Am dus-o din nou luna asta, acelasi rezultat. L-am luat cu mine pe seful de service la o plimbare, a auzit zgomotul, i-am lasat masina 2 zile, au pus-o pe testerul de vibratii, au verificat toate suruburile (erau stranse toate), au verificat directie, flanse, si nimic. Mi-a spus omul ca s-ar putea sa fie un tampon (bucsa) dintre cardan si cutia de viteze, care ar avea ceva urme de uzura. Nu ma pricep la mecanica auto asa ca nu am habar. A mai intalnit careva dintre voi problema asta?