Autor Subiect: momente unice in viata  (Citit de 10248 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

momente unice in viata
« : 01.Oct.2011, 12:07:24 a.m. »
nu-mi gasesc locul prin casa...ma invart...mai citesc ceva pe un site...ma mai uit la ceas...e aproape miezul noptii..
am privirea impaienjenita....emotii...varsta e devina! pe masura ce trec anii devin mai emotiva!
octombrie 2003...prima zi din luna...primele ore din zi:1.45...
tin in brate un alien...da, da...un alien...3.150kg, 49cm, ochi albastri..pielea albastra...e si ea dupa 12 ore de travaliu...
"maimuta" mica se uita la mine...bine, ea inca nu distinge nimic, se uita..din instinct....se schimonoseste si scoate un sunet..un chirait...
imi tremura tot corpul de emotii!..sunt vraieste! o dau la o asistenta in brate...mi-e frica sa nu o scap..asa tare tremur!...intorc privirea dupa ea... neonatologul o masoara...e perfecta! pentru prima data in viata mea am facut ceva perfect...
ma uit in spatele meu..."maimuta" doarme dusa...cei 49 cm sunt acum 130cm...chiraie si acum in somn, zice ceva de petrecere...acel "mama" de acum 7-8 ani cand invata sa articluleze s-a transformat intre timp in "hai, fata, ma lasi!"

am trait destule pana acum, dar cu sentimentul asta nu se compara nimic!...pt el dai totul, faci totul si nimic nu ti se pare imposibil de realizat!..eu imi fac putin curaj pt ca vreau sa fac un "bis" ;)....incercati si voi.."s-ar putea " sa va placa!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: momente unice in viata
« Răspuns #1 : 01.Oct.2011, 09:30:05 a.m. »
Total neobisnuit debutul tau in SCR...   :(. Cu primul mesaj te-ai inscris la intalnirea de iarna, iar intr-al doilea impartatsesti niste ganduri foarte intime.

Despre Suzuki (masinuta, motocicleta, spirit, forumul nostru, etc.), nimic  :-/?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 01.Oct.2011, 10:17:17 a.m. »
eu imi fac putin curaj pt ca vreau sa fac un "bis" ;)....
La vremurile incerte din ziua de azi, eu zic ca trebuie ceva mai mult decit curaj pt un "BIS".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miaunica

« Răspuns #3 : 01.Oct.2011, 11:46:05 a.m. »
Baieti, asa sunt eu...mai sensibila, dar hotarata...era momentul meu...maimutica mea sarbatoreste azi 8 ani...  :prty:

Revenind la Suzuki...ajutati-ma putin...sunt "new entry"..unde sunteti voi in poza asta?!

...si da, iubesc copiii mici, copiii mai mari si jucariile lor...un splash mic si nervos...   ;)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #4 : 01.Oct.2011, 01:30:15 p.m. »
BUn venit!
Poza e facuta Sambata in Sucevita,la intalnirea de 3 ani a forumului.
De unde esti? Pune te rog si locatia la profil.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 01.Oct.2011, 03:00:06 p.m. »

...un splash mic si nervos...   ;)

Bine ai venit !
Pai daca te uiti bine la poza de mai sus ai sa vezi ca a 10 a masina (de la stanga la dreapta) este nea' @SGD care conduce un Splash negru si nervos! O masina care-l caracterizeaza 100%!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miaunica

« Răspuns #6 : 11.Oct.2011, 11:32:33 p.m. »
:)Multumesc!
Acum, ca s-a elucidat misterul, cred ca e momentul sa punem sabiile in teaca (fara suparare, ma refer la primii amici care "m-au intampinat" . ;)...)..nu cred ca se doreste ca acest forum sa devina un camp de bataie...Sa nu uitam ca femeia e facuta dintr-o coasta, 90% cearta si restul calitati :P
Ca sa inchei discutia...nu ca tin sa ma justific, nu sunt genul nici care sa tac, nici sa ma ascund dupa barbat.. dar sa explic putin ce am dorit...Am creat acest "locsor" plecand de la mai multe aspecte:
1.la "cafenea" se discuta si despre altceva decat masini...
2. am sesizat o placere ...si ma abtin sa nu zic maxima, in a "tavali" pe cineva...si va rog, nu fiti malitiosi...a se vedea "way of women"...
3. nu putem unii fara altii: nici voi, barbatii, fara noi- femeile...nici noi, femeile, fara voi -barbatii...
A arata ca ai sentimente nu e un semn de slabiciune ...ai nevoie de ceva mai multa tarie sa recunosti asta! Consider ca nu exista om care sa nu fi avut un moment unic (special) in viata lui!
Ar fi asa groaznic sa existe pe acest forum un loc care sa inglobeze clipe magice (unul vrea sa tipe in gura mare ca se casatoreste, altul poate e turbat de fericire ca a devenit parinte, primesti pe mail o imagine superba, un instantaneu de vis pe care vrei sa-l arati si celorlati..)?!

Asa ca m-am gandit sa va provoc: fiti "slabi" si aratati-ne momente unice! >:D<

Offline shpeedy

« Răspuns #7 : 12.Oct.2011, 09:19:13 a.m. »
Parerea mea (si subliniez faptul ca e strict pctul. meu de vedere) e ca noi - barbatii - tindem sa abordam mai practic acest subiect, dovada fiind si topicul Discutii legate de bebe, in care ne bucuram, cautam solutii si impartasim experiente legate de copii.

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline xim

« Răspuns #8 : 12.Oct.2011, 09:48:16 a.m. »

Revenind la Suzuki...ajutati-ma putin...sunt "new entry"..unde sunteti voi in poza asta?!

... bine punctat ... ce sunt niste "fiare" fara suflet?"... te asigur ca exista insa si suflet si caldura in SCR...chiar daca din poza nu reiese...in momentul pozei participantii chiar se ocupau de suflet...erau dusi la biserica :)...bine ai venit, si sa mai scri...mie imi place  :good:
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #9 : 02.Nov.2011, 08:56:14 p.m. »
..eu imi fac putin curaj pt ca vreau sa fac un "bis" ;)....incercati si voi.."s-ar putea " sa va placa!

Eu tocmai am aflat astazi ca voi fi tatic.... din nou... si sunt super fericit  :happy:
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792