Autor Subiect: Heater oglinda electrica dreapta Swift  (Citit de 5217 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihaitza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Heater oglinda electrica dreapta Swift
« : 07.Sep.2011, 03:32:04 p.m. »
Salut,

Am citit mai devreme topicul despre oglinzile electrice si fiindca era foarte vechi, m-am gandit sa scriu intr-unul nou despre problema mea.
Am un Suzuki Swift din 2009 si asta e prima problema mai complicata de care ma lovesc. Pe scurt, heaterul oglinzii din dreapta nu mai functioneaza. Cel de la oglinda din stanga merge ok, la fel si dezaburitorul de pe luneta.
Am citit in celalalt topic ca este o singura siguranta pentru ambele oglinzi, deci pe asta o exclud.
Am desfacut capacul exterior al oglinzii, dar nu e mare lucru de vazut de acolo, probabil geamul oglinzii trebuie dat jos. Stie cineva cum as putea face asta fara sa stric ceva? Are rost sa il dau jos? Exista un conector/papuc acolo?

Masina este in garantie si n-as vrea sa ma apuc de desfac usa de capul meu...
Problema e ca nu sunt in Romania si nu tin neaparat sa merg la garantie in Helsinki, de obicei tin foarte mult masinile pentru reparatii minore.

Multumesc,

Mihai

Offline miocrl

Re: Heater oglinda electrica dreapta Swift
« Răspuns #1 : 07.Sep.2011, 04:25:59 p.m. »
or fi si acolo la service tot romani. :D

speri sa fie iesit un papuc?

Offline mihaitza

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 07.Sep.2011, 04:34:27 p.m. »
Nu ca sunt romani imi fac eu griji, imi fac griji ca astora nu prea le plac romanii. Deh, aia nostri cu corturile au ajuns si pe aici. :)
Da, sper sa fie sarit un papuc. Ar trebui sa existe un conector sub geamul oglinzii, dar nu stiu cum se scoate geamul. Aici as incerca eu.
Daca nu e asta, o sa merg la service. La usa nu m-as incumeta, masina e inca in garantie.

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 07.Sep.2011, 08:01:22 p.m. »
daca esti asa hotarat uite pozele. poate reusesti sa desfaci..
ai 2 suruburi ascunse, trebuie cu o surubelnita sa le desfaci .. dar finut sa nu stric capacelele, si in rest cleme.. tragi si gata.
apoi un surub pt oglinda
dar te rog sa faci poze si sa le pui aici sa vedem si noi diferenta intre carte si realitate

dupa ce scoti
« Ultima Modificare: 07.Sep.2011, 08:03:14 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline mihaitza

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 08.Sep.2011, 12:10:39 p.m. »
Multam miocrl, schemele sunt foarte bune, doar ca ar fi de mare ajutor si tutorialul.
Nu inteleg inca ce anume reprezinta toate cifrele. 4-8 si 1-5 sunt clipsuri de-alea de plastic? Zic aia ceva in carte?
Pentru cei interesati, eu am un manual, "NewSwift_Workshop_Manual_RS415.pdf", dar se pare ca al tau e mai complet. In al meu nu e specificat nimic despre cum se poate desface oglinda. Doar usa.

Mihai

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 08.Sep.2011, 12:29:42 p.m. »
cupla. e din Autodata, dar si acolo e destul de ascuns dupa parerea mea. eu am luat un swift random.. nu am stiut ce model ai tu

o sa merg inapoi acolo sa iti spun si denumirile.. asta daca nu faci si tu rost de soft de la vre-un coleg de pe aici

Offline mihaitza

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : 08.Sep.2011, 02:08:55 p.m. »
Da, ai dreptate, trebuia sa specific modelul. Este GS din 2009. 1.3/93 CP.
Deci versiune dinaintea faceliftului care s-a facut inaintea versiunii noi existenta acuma.

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 08.Sep.2011, 02:15:21 p.m. »
atunci nu cred ca sunt diferente

Offline mihaitza

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 08.Sep.2011, 02:29:30 p.m. »
Ok. Te rog, cand ai timp, poti da un copy paste la ce scriu ei acolo despre demontarea cuplelor alea?
Eu n-am resit sa vad mare lucru pe sub geamul oglinzii, chiar daca am orientat geamul la maxim catre masina, astfel incat sa vad din exterior.
Sa nu uit, clar ca o sa pun pozele daca reusesc sa o desfac.

Mihai

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 11.Sep.2011, 11:41:39 a.m. »
4-8 si 1-5

1-5 e ansamblul oglinda
4-8 e oglinda.. sticla cu ce sistem de prindere are in spate