Autor Subiect: Top speed  (Citit de 4882 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
  • Gen: Bărbat
Re: Top speed
« Răspuns #10 : 15.Sep.2011, 11:35:59 a.m. »
next time am sa fac si o inregistrare.
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline roberto

« Răspuns #11 : 15.Sep.2011, 11:51:13 a.m. »
Ca sa nu dau impresia ca sunt vesnic contra super-performantelor atinse cu frumoasele noastre Swift-uri, mai fac inca o data urmatoarea afirmatie:

-o masina stock, in coditii normale de drum ( drum drept, vant normal etc.), NU poate depasi cu mai mult de 3-4 km/h viteza maxima specificata de catre producator.

Nu contest faptul ca la vale poate atinge si 200 km/h.
Ca sa inlaturam orice suspiciuni si ironii gratuite, propun ca orice postare referitoare la viteza sa fie insotita si de o dovada, poza, film.

Am sa incep eu, postand un drum Ploiesti-C-ta, facut in conditii grele de iarna (cod galben, viscol):

SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline BXXENL

« Răspuns #12 : 15.Sep.2011, 12:11:34 p.m. »
Da, eventual cand filmezi, sa tii aparatul cu 2 maini, si picioarele pe bord. Hai frate, asta e topic? Ne dam mari cu viteza maxima prinsa, ilegala de alftel, si de parca nu ar fi suficient de periculos, mai vrem sa ne si filmam?

Nu sunteti ok, serios. Indemnati oamenii la prostii, poate face vreun teribilist accident ca s-a incapatanat sa arate ca prinde swiftul lui 200km/h. Si avem noi drumuri de mers cu 200km/h, n-am ce zice.
  • SX4 1.5
Alex

Offline hubbabubba

« Răspuns #13 : 15.Sep.2011, 02:02:27 p.m. »
Pe principiul: uuuuuittteeee, jucaria mea e mai frumoasa si eu stiu sa ma joc si mai frumos cu ea! Nah!  :fluier:
What goes around comes around ...

Offline roberto

« Răspuns #14 : 15.Sep.2011, 02:15:26 p.m. »
Da, eventual cand filmezi, sa tii aparatul cu 2 maini, si picioarele pe bord. Hai frate, asta e topic? Ne dam mari cu viteza maxima prinsa, ilegala de alftel, si de parca nu ar fi suficient de periculos, mai vrem sa ne si filmam?

Nu sunteti ok, serios. Indemnati oamenii la prostii, .......................................................

La fel ca si in cazul ceasurilor (de mana, de perete, de birou sau cel din turla bisericii), exista si diverse camere video care nu necesita a fi tinute in dinti pentru a filma in timp ce conduci.
In rest... subscriu 100% la cele spuse de tine.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #15 : 15.Sep.2011, 02:20:58 p.m. »
De ce cand s-a deschis un topic de acelasi fel in aria SX4 totul a fost ok si acum topicul are peste 20 de pagini..iar aici lumea e inconstienta,isi umfla muschii,etc..? Doar intreb..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline hubbabubba

« Răspuns #16 : 15.Sep.2011, 02:33:24 p.m. »
Personal inconstienta mi se pare sa stai sa faci si poze/filmulete ca sa ai o dovada de pus pe forum sa te creada restul de colegi. Teoretic, nu intram aici sa aberam/fabulam, motiv pentru care ar trebui ca o persoana sa fie crezut pur si simplu pe cuvant, fara sa aduca dovada. Sau nu?!  :-?
What goes around comes around ...

Offline roberto

« Răspuns #17 : 15.Sep.2011, 03:10:53 p.m. »
Poza unui device GPS o poti face si cat stai linga soba, plus ca acesta va arata viteza REALA. Hai sa nu pozam ca fiind mai catolici decat papa. Sa arunce piatra cel care nu a depasit niciodata limita de viteza impusa.  ;)
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline shpeedy

« Răspuns #18 : 15.Sep.2011, 04:21:44 p.m. »
Dpmdv chiar nu e vorba de a fi mai catolic decat Papa. Recunosc ca nu de putine ori am depasit si eu limitele de viteza - asta pentru ca, dintr-un motiv sau altu', ma grabeam sa ajung la destinatie. Nu sunt mandru de asta, si in mod sigur nu ma laud cu asa ceva. Mi se pare o prostie ca, pe drumurile publice, sa te alergi cu altii sau sa vezi cat poate masina, "just for the sake of it", si dup'aia sa mai faci si publice faptele tale. Nu toti sunt suficient de "copti" la minte astfel incat sa digere informatia respectiva "fara sa incerce sa muste din mar", pe principiul "uite ca a incercat si ala si nu a patit nimic". Si cand nu e cap, vai de picioare (nu numai ale celui 'fara cap', din pacate)...

Pentru chestii de genul asta exista Germania sau circuitele private, daca te tine; acu' cativa ani citeam pe un forum al posesorilor de BMWuri M din tari UE mai civilizate decat noi si cu legislatie rutiera mai restrictiva cum isi organizau iesiri pana in Germania pe Autobahn sau la circuitele private - asta mi se pare o abordare responsabila.

Parerea mea...  
« Ultima Modificare: 15.Sep.2011, 04:25:29 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #19 : 15.Sep.2011, 05:38:03 p.m. »
de ce ti se pare inconstienta daca mergi cu 200 km\h??? ti se pare ca pe autostrada nu poti faca asta? in alte tari se circula mult mai tare si nu sunt probleme, poate soferii romani mai au de invatat la capitolul asta!!!
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y