Autor Subiect: Probleme cu comenzile audio de pe volan  (Citit de 3431 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline elisab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
Probleme cu comenzile audio de pe volan
« : 02.Sep.2011, 12:12:21 p.m. »
Buna ziua tuturor! Va scriu deoarece am o problema cu comenzile de pe volan...Acum catva timp in urma am schimbat radio cd-ul original cu un DVD navigatie dedicata...Am incercat cu un nou soft de navigatie ...nu i-a placut si am fost silit sa resetez DVD-ul prin intreruperea de la acumulator...Cand am refacut conexiunea, se rezolvase problema cu DVD-ul dar mi-am dat seama ca nu mai merg comenzile de pe volan...Stie cineva ca s-a intamplat si cum se poate rezolva ? Sunt din Barlad si e departe pana la Iasi la reprezentanta...Multumesc anticipat si numai bine!!!V.A. Barlad :-?
« Ultima Modificare: 02.Sep.2011, 09:17:35 p.m. de hugbear »
  • LindaPar
https://SecreLocal.com - Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating -   One On One Chat

Offline hugbear

Re: Probleme cu comenzile audio de pe volan
« Răspuns #1 : 02.Sep.2011, 09:20:46 p.m. »
am fost silit sa resetez DVD-ul prin intreruperea de la acumulator
Adica doar ai scos borna de la acumulatorul masinii? Sau de la vreo mufa din spate? Incearca sa refaci conexiunile, poate ai vreun contact imperfect sau oxidat. Ca idee, incearca si cu CD-ul original, sa nu fie o problema a masinii.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline roberto

« Răspuns #2 : 02.Sep.2011, 09:26:03 p.m. »
Daca DVD-ul este o chinezarie, ai in meniul acestuia setari pentru comenzile pe volan. Refa-le.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline elisab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 03.Sep.2011, 05:27:00 p.m. »
DVD-ul este dedicat Suzuki SX4, TTi 7065, este fabricat in China intr-adevar...dar altceva dedicat nu prea mai gasesti in Romanica...Manualul este in engleza...si eu cred ca este de la o setare dar...nu prea mai stiu pe unde sa umblu...Cei de la magazin, care au vandut DVD-ul nu raspund la apeluri...O sa mai incerc...eu va multumesc pentru incercarea de ajutor...Numai bine tuturor! V.A. Barlad
  • LindaPar
https://SecreLocal.com - Girls Live Chat - No Verify - Anonymous Casual Dating -   One On One Chat

Offline hugbear

« Răspuns #4 : 03.Sep.2011, 10:06:41 p.m. »
Manualul este in engleza...
Daca nu te descurci, scaneaza-l si pune-l pe net (de ex. pe http://uploaded.to/) si posteaza link-ul aici, poate vede cineva ceva ce tu n-ai vazut.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #5 : 28.Nov.2011, 07:43:31 a.m. »
elisab,cum ai rezolvat problema comenzilor pe volan?
Ma lovesc si eu de ea acum si nici bluetooth-ul nu merge.
O zi buna.

Offline marius34

• Full Member
« Răspuns #6 : 29.Nov.2011, 07:26:44 a.m. »
comenzile le-am setat si acum merg.Daca te pot ajuta eu vin saptamanal la Barlad.

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 29.Nov.2011, 07:50:55 a.m. »
cum adica le-ai setat? ce ai facut?

Offline marius34

• Full Member
« Răspuns #8 : 29.Nov.2011, 10:43:22 p.m. »
Le-am setat din meniul HU (TTI 7065) ,din SYSTEM,wheels.Ca sa le setezi trebuie sa tii apasat comanda de pe volan si in acelasi timp sa sa selectezi comanda de pe unitate care vrei sa-i corespunda.La final ii dai save.

Offline miocrl

« Răspuns #9 : 30.Nov.2011, 07:19:05 a.m. »
HU tau e cel original de pe masina? adica PACR...?
asta e toata procedura sau trebuie sa intri in un meniu?