Autor Subiect: Masina zgariata cu cheia  (Citit de 39931 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline RaZwY

• Full Member
  • Mesaje postate: 156
  • Gen: Bărbat
Re: Masina zgariata cu cheia
« Răspuns #100 : 30.Nov.2011, 12:10:03 a.m. »
da, si e doar "ciuda" sa spun asa, dupa ce am cumparat Opel'u, l'am adus de la Bucuresti in stare impecabila, dupa 2 zile doua urme de pe aripa spate pana pe aripa fata adanci, rau de tot, evident ca de cheie. La fel si cu Suzuki'u dupa o saptamana a aparut o dunga alba pe aripa... In fine pot spune mersi, unui prieten ii sau furat jantele, noaptea si iau lasat masina pe boltari :)).

Offline suzukica

« Răspuns #101 : 06.Nov.2012, 06:04:16 p.m. »
unii o mai zgarie si din invidie, altii nu isi permit, si lista poate continua...!

Offline Daniel42

« Răspuns #102 : 13.Nov.2012, 07:11:12 p.m. »
Asa este sunt invidiosi  :) Numai ca eu am ceva urme de labute pe capota de la o alergare intre cainii si pisicile comunitare care isi fac veacul in parcare . Cred ca vreun dulau mi-a lasat niste urme de toata frumusetea pe care , am incercat sa le scot cu pasta de polisare dar tot se mai observa daca te uiti putin mai atent din unghi .  :( De atunci am luat hotarirea sa ai ciomagesc pe unde ai prind . :baston:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline roberto

« Răspuns #103 : 13.Nov.2012, 08:15:17 p.m. »
"Inteleapta" hotarare. :-q
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline migabi

« Răspuns #104 : 15.Nov.2012, 11:52:44 a.m. »
Iarna trecuta, copilul vecinului mi-a facut "un bine" si mi-a dat jos zapada de pe masina folosind o lopata. Stalpul din dreptul soferului a fost ciobit pana la metal + zgarieturile aferente.
Cineva mi-a sters bara din spate (suspectez o vecina) dar nu mi se pare incidentul grav ci faptul ca nu mi-a zis (eu le-am zis cand s-a intamplat).
Mai am o zgarietura usoara pe aripa si usa soferului, in Lidl in parcare.

Nu stiu ce as face daca l-as surprinde pe vreunul ca o zgrie... poate as inscena un accident sa fie dosar cu NUP.  :fluier:
« Ultima Modificare: 15.Nov.2012, 11:58:48 a.m. de migabi »
SX4 SE m16a awd 2011

Offline BXXENL

« Răspuns #105 : 15.Nov.2012, 12:11:19 p.m. »
Eu am votat cu NU, dar de atunci si pana acum au apaut 3 zgarieturi cu cheia din incidente diferite pe prortiere si o stersatura pe bandoul de la aripa spate.
  • SX4 1.5
Alex

Offline danib

« Răspuns #106 : 15.Nov.2012, 12:23:01 p.m. »
Eu am votat cu NU, dar de atunci si pana acum au apaut 3 zgarieturi cu cheia din incidente diferite pe prortiere si o stersatura pe bandoul de la aripa spate.

:( imi pare rau.

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline hugbear

« Răspuns #107 : 17.Mai.2014, 03:37:26 p.m. »
Cluj:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline NicNic

« Răspuns #108 : 17.Mai.2014, 05:05:48 p.m. »
Am vazut reportajul pe un post TV, ca stire "calda".

Evident ca m-as supara-enerva extrem de tare sa imi gasesc masina zgariata
Dar, cei care masinile lasa asa, pe trotuare sau blocand accesul, cum ar putea fi lamuriti?

O dilema pentru mine.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline coby

« Răspuns #109 : 17.Mai.2014, 05:30:33 p.m. »
Sunt parcate pe trotuare ( pe jumatate ) insa exista loc de trece pentru pietoni , deci nu exista nici un motiv sa azgarie masinile ; toata treaba e discutabila si fiecare din punctul lui de vedere are dreptate , problema este de fapt lipsa spatiilor de parcare , infrastructura prost organizata de la inceput ( dar cine isi putea inchipui acum tzas'pe ani ce va fi in zilele noastre ? ) .
Oricum , gestul de a zgaria o masina , deci modul de a face rau voit,  reprezinta categoria de persoane invidioase si care de regula au probleme la " mansarda " .
Eu , personal daca as prinde " in fapt " pe careva i as rupe mana fara avertisment  :-)) , desi pare dur , asta este singura "educatie" care o poti oferii unor specimene de genul asta .
auto si moto