Autor Subiect: Zgomot pompa benzina  (Citit de 3165 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline raul 21

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Zgomot pompa benzina
« : 30.Iul.2011, 01:38:16 p.m. »
Am un Swift din 2009 si am observat ca la realnti se aude in dreptul banchetei din spate un zumzait continuu venind de la pompa de benzina. Nu e puternic, dar daca esti atent se aude.  M-am dat jos si am aplecat urechea la roata din spate in dreptul rezervorului si se aude la fel.  E normal sa se auda pompa, asa face si la voi? :-/

Offline raul 21

• Newbie
  • *
Re: Zgomot pompa benzina
« Răspuns #1 : 02.Aug.2011, 10:28:31 a.m. »
Nu imi raspunde nimeni?

Offline leo

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 03.Aug.2011, 06:33:10 a.m. »
NU ma pricep la masina, dar ma indoiesc ca acolo se afla pompa de benzina. Din cate stiu ea se afla in fata la motor.

Am un Swift din 2009 si am observat ca la realnti se aude in dreptul banchetei din spate un zumzait continuu venind de la pompa de benzina. Nu e puternic, dar daca esti atent se aude.  M-am dat jos si am aplecat urechea la roata din spate in dreptul rezervorului si se aude la fel.  E normal sa se auda pompa, asa face si la voi? :-/

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #3 : 03.Aug.2011, 07:57:21 a.m. »
Pompa e in spate, in rezervor, e normal sa zumzaie, e greu de precizat cat de tare e normal sa zumzaie. Eu nu o aud tot timpu....

Offline danker

« Răspuns #4 : 03.Aug.2011, 08:19:49 a.m. »
- Asa este pompa de benzina se afla in rezervorul de benzina din pacate, asa ca este posibil ca zgomotul sa fie localizat undeva in spate. Probabil ca daca ai urca masina pe o rampa ai putea sa-l localizezi cu mai multa precizie.   :-?
« Ultima Modificare: 03.Aug.2011, 08:21:33 a.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline raul 21

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 03.Aug.2011, 12:28:05 p.m. »
Sigur e pompa de benzina, se aude din rezervor. E ca un bazait.  Se aude doar la relanti daca esti atent si intorci capul spre bancheta din spate si intrebam daca asa se aude si la voi.

Offline andrei_eugen

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #6 : 15.Feb.2013, 11:03:30 a.m. »
Stiu ca nu s-a mai reluat topicul dar si la mine e semnificativ zgomotul pompei de benzina(care vine de sub bancheta spate) insa nu imi fac griji pentru asta.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #7 : 16.Feb.2013, 12:59:58 p.m. »
la mine singurul zumzait care se aude doar cu contactul pe on so motorul oprit este cel al clapetei de acceleratie. tot swift 2009 am si eu. nu se aude nimic din spate