Autor Subiect: Protectii prag portiera.  (Citit de 6103 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
  • Gen: Bărbat
Protectii prag portiera.
« : 27.Iul.2011, 07:06:17 p.m. »
Am masina de 3 luni si deja pragurile de la portiera s-au zgariat pot sa spun ca am si un punct in care a sarit vopseaua. Am avut mare grija cu pragurile dar se pare ca la capitolul vopsea sta cam prost swiftul. Deja am pe portiera cateva puncte unde a sarit vopseaua. Inteleg ca sar pietre si ele ar fi de vina dar totusi cu masina asta am mers numai pe drumuri bune pana acum. Am masini la firma de 3-4 ani, poate si mai vechi de atat care nu sunt atat de sensibile ca Swiftul. Am deschis portiera si am atins un pic muchia de manerul de plastic de la logan si a si sarit vopseaua, cu toate ca tineam cu mana portiera numai cat s-a lovit un pic, practic s-a atins .. X-( si deja a ramas punctul alb.

Am vazut pe site protectii prag stie cineva cam cat costa un set pentru cele 4 usi ?

Offline Doru_Neo

• Full Member
Re: Protectii prag portiera.
« Răspuns #1 : 28.Iul.2011, 05:25:46 p.m. »
Am primit si raspunsul de la reprezentanta :
Ornamente praguri – 990E0-68L27 – 275,00 lei (2 buc)

In concluzie va ramane asa, adica fara  :)

Offline bisti

« Răspuns #2 : 28.Iul.2011, 06:28:32 p.m. »
Poti cauta alternative, nu trebuie sa iei de la reprezentanta :

http://www.deviltuning.net/?oldal=2&kat=131&termek=22979

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #3 : 30.Iul.2011, 08:27:17 a.m. »
Protectiile din aluminiu nu zgarie pragul ? Sunt ele prinse cu adeziv dar nu cred eu ca banda aia tine atat de fix pe prag

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #5 : 01.Aug.2011, 12:07:48 a.m. »
Tocmai din china ;))

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #6 : 02.Aug.2011, 12:01:55 p.m. »
in principiu, orice lipesti pe masina, dupa o vreme daca il scoti vei gasi urme sub.de ex daca pui autocolant, se va decolora diferit.
daca iti lipesti protectia de praguri in asa fel ca sa intre apa sub ea, fii sigur ca apa cu murdaria aferenta va intra .daca lipesti sanatos...in asa fel sa nu mai intre mizeria, atunci cand scoti, adezivul se va dezlipi cu vopsea cu tot sau ramane tzapan acolo....
fiecare lucru are un avantaj si un dezavantaj.daca iti pui protectii, zgarietura nu va fi vizibila, inestetica.
te inteleg perfect.cu cat era mai noua masina, cu atat m-am crizat mai tare de orice fir de praf, insa cu timpul trebuia sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu pot sa o mentin asa cum era, cu toata bunavointa mea...asadar fa, cum crezi tu ca e mai bine.

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #7 : 02.Aug.2011, 06:57:06 p.m. »
NU e prima masina noua care o am. Ce ma supara pe mine este calitatea proasta a vopselei. Stratul de vopsea este atat de subtire imediat sare si se vede albul. Un logan de 4 ani la firma are vopsea mai sanatoasa ca swiftul parerea mea. Cel putin de pe portiera nu sare la cea mai mica atingere... Cred ca este se face economie la fabricarea masinii insa in detrimentul calitatii.
Referitor la protectiile de silicon ar fi fost normal sa intre in dotarea standard... avand in vedere ca jona este foarte expusa.
Asta este ...

Offline mentos

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #8 : 04.Aug.2011, 12:52:38 a.m. »
NU e prima masina noua care o am. Ce ma supara pe mine este calitatea proasta a vopselei. Stratul de vopsea este atat de subtire imediat sare si se vede albul. Un logan de 4 ani la firma are vopsea mai sanatoasa ca swiftul parerea mea. Cel putin de pe portiera nu sare la cea mai mica atingere... Cred ca este se face economie la fabricarea masinii insa in detrimentul calitatii.
Referitor la protectiile de silicon ar fi fost normal sa intre in dotarea standard... avand in vedere ca jona este foarte expusa.
Asta este ...

Sal, Apropo de vopsea, intra pe clubford si ai sa vezi ce zic propietarii despre New Fiesta.O sa ramai surprins despre calitatea indoielnica a vopselei.Asa ca, noi sa fim sanatosi.

Offline Doru_Neo

• Full Member
« Răspuns #9 : 05.Aug.2011, 01:39:03 a.m. »
Foarte rau .. sa ne asteptam la din ce in ce mai rau atunci. Masini de unica folosinta :)