Autor Subiect: Pret keyless go de rezerva?  (Citit de 2213 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
Pret keyless go de rezerva?
« : 21.Iul.2011, 11:08:18 p.m. »
Are cineva idee cat costa sa iti face o telecomanda keyless go in plus? Masina mea am cumparat-o din Ungaria si are doar o telecomanda, si tare as vrea sa ii mai fac una sa am de rezerva.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
Re: Pret keyless go de rezerva?
« Răspuns #1 : 21.Iul.2011, 11:54:52 p.m. »
Cu toate actele masinii (inclusiv cartea) , proprietarul de pe actele masinii trebuie sa se prezinte la reprezentanta pentru ca sa faca comanda pentru a doua cheie.Este o procedura la care nu renunta nimeni.
Costul se ridica la mai multe sute de euro.Nu stiu sa iti zic sigur, dar max 500 de euro am auzi la o marca premium.
Trebuie insa sa iti pui intrebarea de fiecare data cand cumperi masina second, de ce nu ai a doua cheie cand masina are doar cativa ani si max 2 proprietari inaintea ta.Te-ai interesat daca masina a fost radiata din Ungaria?

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 22.Iul.2011, 02:32:53 p.m. »
a fost radiata atunci cand am cumparat-o, cei de la deal-aria de la care am cumparat-o s-au ocupat atunci de asta, au umblat ei, si au spus ca a fost scapata cheia intr-o gura de canal, acuma na, asa au spus ei, si masina a avut un singur proprietar inainte.

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #3 : 02.Aug.2011, 11:45:43 a.m. »
daca este radiata e bine deja.se mai intampla ca oamenii sa piarda o cheie.din baia mare nu e greu sa mergi pana in ungaria, sau sa suni sa te interesezi de pret la ei.poti suna la orice reprezentanta suzuki din apropierea ta.

Offline bsergiu

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 05.Aug.2011, 10:50:01 p.m. »
asa o sa fac, numai vroiam sa vad de curios daca nu s-a mai lovit nimeni de problema inainta mea :) ms oricum