Autor Subiect: Panouri Usi Suzuki swift 2000 1.3 GLX  (Citit de 2065 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Robertphoto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Panouri Usi Suzuki swift 2000 1.3 GLX
« : 20.Iul.2011, 10:45:14 a.m. »
Va salut cu drag!
                   Sunt fericitul posesor al unei jucarii Suziki Swift 1.3 GLX din 2000. Pe voi cei ce detineti astfel de modele, va intreb cum se desprind panourile interioare ale usilor de pe spate. Am o portiera la care inchiderea centralizata nu functioneaza si vreau sa vad care e buba. Nu am gasit niciun surub si nici nu vreau sa incep a trage de panou.  :pardon:

Offline prikoke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Panouri Usi Suzuki swift 2000 1.3 GLX
« Răspuns #1 : 26.Aug.2011, 10:20:52 p.m. »
Nu m=am prins nici eu cum se dau panourile jos. Vreau sa umblu sa imi montez si eu inchidere centralizara k nu am. :(  Pe partea unde e mecanismul de inchiderea usii ( opus de balamale) mai sunt niste suruburi, cred ca trebuie si acelea demontate inainte sa tragi de masca. Swift 2001 1.0l

Offline Robertphoto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #2 : 01.Sep.2011, 12:40:59 p.m. »
Nu stiu ce sa spun despre acele suruburi de la incuietori.  Eu am inchidere centralizata, dar a fost montata de o firma. Crezi ca se merita sa riscam sa desfacem incuietoarea?

Offline prikoke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #3 : 25.Nov.2011, 03:36:18 p.m. »
In principiu nu umba nimeni in incuietoare ( sper ca te referi la chestia unde bagi cheia) Trebuie doar sa atasezi acel releu pe  tija de metal care face lagatura intre incuietoare si mecanismul care se prinde usa de caroserie in partea opusa de balamale.  Eu nu stiu cum draq poti sa scoti maneta de la geam. Apropo, poti sa ne spui si noua unde ai pus inchidere centralizata si cat te-a costat? Ciao!