Autor Subiect: O fac si p-asta: ma "marit" :))  (Citit de 11171 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: O fac si p-asta: ma "marit" :))
« Răspuns #40 : 11.Iul.2011, 02:55:48 p.m. »
     Sa va dea Domnul sanatate la toti care mai aveti ganduri d'astea si sa ajungeti la cel putin 33 ani cat am eu ........cu aceeasi jumatate! >:D< :x Lista?!...pe cati mai paste gandul? :)
  • Ignis

Offline AndreeaT

« Răspuns #41 : 11.Iul.2011, 03:54:20 p.m. »
1. AndreeaT - Noiembrie   :-))
2.

Offline miocrl

« Răspuns #42 : 11.Iul.2011, 04:08:19 p.m. »
da da.. cred ca merita sa ii punem si pe cei care au facut-o deja anul asta :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #43 : 11.Iul.2011, 04:18:49 p.m. »
Adica ar trebui sa ma simt? :"> :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline AndreeaT

« Răspuns #44 : 11.Iul.2011, 04:28:12 p.m. »
@Khaos: DAAA!! Si daca nu cer prea mult, vreau sa vad o poza ,doua! ;-)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #45 : 11.Iul.2011, 04:35:51 p.m. »
Nu ceri prea mult deloc :P Insa toti cer, iar eu nu am prea avut timp (si nici poze, o buna perioada :D). Vezi ca am una urcata pe fb :D Or sa mai urmeze ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #46 : 11.Iul.2011, 04:52:50 p.m. »
Adica ar trebui sa ma simt? :"> :P

pai da. doar tot vara asta ati trait intens :)

Offline fireburn

« Răspuns #47 : 12.Iul.2011, 10:47:37 a.m. »
Casa de piatra  !!!

Offline miaunica

« Răspuns #48 : 27.Oct.2011, 03:25:01 p.m. »
pentru cei determinati sa spuna un hotarat "DA" sub imperiul Noului Cod Civil m-am gadit sa actualizez un pic informatiile..

in materialul ce urmeaza am incercat sa structurez si sa evidentiez noile modificari, fara a intra in particlularitati de caz.

Conditiile de forma ale casatoriei sunt prevazute in urmatoarele scopuri:
a) pt a asigura indeplinirea conditiilor de fond ale casatoriei si lipsa impedimentelor la casatorie;
b)pt a asigura recunoasterea publica a casatoriei;
c)pt a asigura mijloacele de proba a casatoriei.

Din punct de vedere al momentului in care intervin , conditiile de forma ale casatoriei pot fi clasificate in:
a) formalitati premergatoare incheierii casatoriei;
b)formalitati privind incheierea casatoriei(care determina si momentul incheierii casatoriei);
c)formalitati ulterioare incheierii casatoriei(in cadrul carora se asigura si dovada casatoriei)

formalitati premergatoare casatoriei:
-declaratia pt incheierea casatoriei, respectiv: declaratia privind comunicarea reciproca a starii de sanatate, declaratia de casatorie, declaratia cu privire la nume
-publicitatea declaratiei de casatorie
-opozitia la casatorie

Noutati:-  fata de vechea reglementare o constituie faptul ca declaratia de casatorie trebuie sa faca referire si la regimul matrimonial ales.
-numele : pe langa modalitati de pana acum( sa-si pastreze fiecare numele  dinaintea casatoriei, sa aleaga ca nume comun pe acela al unuia dintre viitori soti, sa aleaga ca nume comun un nume compus din numele lor reunite) se introduce si  posibilitatea ca un sot sa-si pastreze numele dinaintea casatoriei, iar celalalt sa poarte numele lor reunite.
Ofiterul de stare civila face mentiune pe actul de casatorie despre regimul matrimonial ales.
Dupa intocmirea actului de casatorie, ofiterul de stare civila trimite din oficiu , de indata o copie a actului de casatorie la Registrul national notarial al regimurilor matrimoniale, precum si notarului public care a autentificat conventia matrimoniala.
Dupa primirea copiei de pe actul de casatorie, notarul public trimite un exemplar al conventiei matrimoniale la Registrul national, pentru a se indeplini formalitatile de publicitate a regimului matrimonial. Conventia matrimoniala nu produce efecte  decat dupa  si de la data incheierii casatoriei, cand se pune problema indeplinirii formalitatii de opozabilitate fata de terti, prin inregistrarea ei in Registrul national al regimurilor matrimoniale.

O alta modificare imporatanta este rimul  matrimonial. Pana la  1 octombrie  exista doar regimul comunitatii de bunuri. Ca noutate se introduce  ca alternative , regimul separatiei de bunuri(fiecare dintre soti este proprietar exclusiv in privinta bunurilor  dobandite inainte de incheierea casatoriei, precum si a celor pe care le dobandeste in nume propriu dupa aceasta data) si regimul comunitatii conventionale(includerea in totul sau in parte, abunurilor dobandite sau a datoriilor proprii nascute inainte ori dupa incheierea casatoriei..).
Dupa trecerea unui an de la casatorie, sotii  isi pot modifica ori de cate ori doresc regimul matrimonial ales., cu respectarea conditiilor impuse de lege.

Asadar, cu speranta ca cele de mai sus nu v-au speriat , sa speram ca lista anteriara va fi cat de curand completata de cat mai multe perechi!

Iubiti-va mult!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline LTD

« Răspuns #49 : 27.Oct.2011, 04:02:51 p.m. »
noroc ca-s insurat de ceva vreme... ca acu pare complicat tare... :D nici n-am reusit sa inteleg tot...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов