Stai linistit. Nu voi raspunde la asemenea mesaje. Am citiva trecuti deja la IGNORE.
Laurentiu nu te supara pe mine, de cand ma stiu umbland pe aceste spatii virtuale am fugit/ocolit discutiile de tip
"flame" (ca tot nu-ti place engleza), pe acest forum este prima in care ma amestec si sper ultima pacifist fiind de felul meu... dar
observandu-ti reactiile la diverse discutii pe parcursul timpului de cand activezi pe acest forum... nu trag concluzii daca la asta te asteptai (sau cel putin nu le fac public),
in schimb iti aduc aminte un adevar si anume ca penita (a se citi penitza)... doare.
Suntem toti pe un spatiu virtual in care ne putem exprima liber si neconditionat ideile/parerile/opiniile dar... ATENTIE, chiar si in acest spatiu in care suntem ca o mica
familie sau comunitate legati toti de o pasiune ne supunem ca ne place au ba, la niste reguli
scrise sau de bun simt.
Ca atare in momentul cand scrii fi un pic mai atent la text si cum ar putea fi interpretat (sau unde/pe cine atingi), zic eu... in rest pace si voie buna