Autor Subiect: Problema lichid parbriz  (Citit de 5547 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nick 85

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 79
  • Gen: Bărbat
Problema lichid parbriz
« : 19.Mai.2011, 07:09:12 p.m. »
Salut
  Problema este in felul urmator: parchez masina cu fata mai ridicata ca si spatele sau urc cu ea o panta abrupta si imi curge lichid de parbriz prin picuratorul care arunca apa pe luneta spate. Acolo dupa roata de rezerva. Si uite asa raman fara lichid de parbriz.
   Daca a patit cineva asa ceva sa-mi dea o idee as fi recunoscator.
  O zi buna

Offline unde

Re: Problema lichid parbriz
« Răspuns #1 : 20.Mai.2011, 09:19:13 a.m. »
 Am vazut acelasi fenomen si la alte masini de teren. Probabil ca o supapa nu mai exista sau s-a defectat. Verifica traseul  furtunasului de la rezervor pina in spate. Stiu ca e ceva de lucru, dar nu ai de ales. E bine mai intii sa arunci o privire in manualul de service, poate gasesti acolo ceva informatii.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #2 : 20.Mai.2011, 07:13:30 p.m. »
 :-)) Simplu. Eu la offroad ii scot furtunul si ii pun un dop dintr-un lemnisor :-)) . L-am facut pe marime frumos. Ma rog. Are dopul acolo de f mult timp. Nu prea se murdareste geamul din spate la Jimny. Asta e buba lor. Nu are o supapa nimic.

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 20.Mai.2011, 09:13:08 p.m. »
Nu are o supapa nimic.
O supapa de sens trebuie sa aibe dar lucreaza in sens invers (blocheaza scurgerea spre rezervor) de cum curge apa pt a nu se dezamorsa pompa.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline >pexic<

« Răspuns #4 : 20.Mai.2011, 09:29:42 p.m. »
cred totusi ca e ceva defect, eu n-am patit asa ceva pana acum si am urcat cu Jimny destul ..
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline nick 85

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #5 : 20.Mai.2011, 09:43:33 p.m. »
Masina parcata in acelasi loc azi nu a mai curs nimic. Ieri curgea de a facut balta. Am observat ca nu tot timpul curge. Si problema asta ii de vreo 2-3 saptamani. Pana acum nu a avut nimic dar nici eu nu am umblat la nimic ca sa aiba motiva sa curga. Mai caut sa gasesc rezolvarea.

Offline unde

« Răspuns #6 : 23.Mai.2011, 11:10:23 a.m. »
Nu prea se murdareste geamul din spate la Jimny. Asta e buba lor. Nu are o supapa nimic.

Pai tocmai ca din cauza formei, mai ales la viteze peste 40 la ora, spatele se murdareste foarte repede, cel putin pe ploaie/ninsoare (se creeaza o depresiune in spatele masinii, care "suge" pur si simplu mizeria).
 Eu cred ca are o supapa, ca eu nu am intilnit fenomenul asta la masina mea.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #7 : 23.Mai.2011, 07:05:00 p.m. »
in fine :-)). La mine curge, dar am rezolvat problema cu un dop sau agrafa. Restul, faceti ce vreti :-))eu doar am spus ce am facut eu... Seara buna.

Offline nick 85

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #8 : 27.Mai.2011, 08:39:10 p.m. »
Eu totusi cred ca ii de la motorasul din rezervorul de lichid. Sunt 2 motorase: unul pentru fata si unul pentru spate. Ceva nu inchide bine la ala din spate de lasa sa curga lichidul ca o fantana arteziana. Problema o am de o luna. Inainte nu a avut nimic si sunt sigur ca exista o rezolvare.

Offline Laurentiu

« Răspuns #9 : 27.Mai.2011, 10:55:47 p.m. »
Inainte nu a avut nimic si sunt sigur ca exista o rezolvare.
Scoate tisnitoarea din spate si curat-o bine de piatra. Poate scapi doar cu atit.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!