Salutare, zilele trecute am montat un amortizor de directie la Jimny si nu prididesc sa ma felicit zilnic pentru acest lucru! De fapt nu inteleg cum am mers fara el pana acum si mai ales DE CE SUZUKI NU A MONTAT UNUL DIN FABRICA!
Schimbarea comportamentului masinii si a modului de conducere este URIASA!
Pe autostrada, la 110 km/h poti tine directia cu doua degete, chiar si peste sleaurile facute de camioane pe banda 1, unde inainte imi tremura pipota la 70 si ma aruncau de colo colo.
Pe cel mai nenorocit DN din tara asta, intre Tg Jiu si Bumbesti - Petrosani, pentru cine il stie, am mers linistit cu 90 km/h si am depasit toate turismele fara nicio emotie , lasi volanul liber...si masina merge inainte

.
Iar in offroad, dupa cateva ore de condus te dureau umerii de la zmucit volanul intr-o parte sau alta, acum a devenit aproape banal, trebuie doar sa tii usor volanul pe directie.
Cred ca sunt usor euforic

dar dupa patru zile de teste in toate conditiile de drum, pur si simplu am alta masina, total diferita, cu o directie foarte sigura!
Multumesc celor de la Suzukidojo pentru modul profi in care l-au montat, cand am timp dau un mail la Suzuki sa vada si japonezii cum se face treaba si sa se programeze la un test-drive

.
Sa lase japonezii asa minune de masinuta ...practic...neterminata.
Mai jos cateva poze dupa montaj.