Autor Subiect: defect cutie viteze, nu mai merge treapta a 2 a, 26.000 km.  (Citit de 1991 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Otto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
Salut,

Sunt nou pe forum si acum 2 zile mi a cazut cutia de viteze la swiftul meu( sau cel putin ceva in cutie, nu mai intra in treapta a 2 a si restu scot zgomot ) . Va rog, daca ma puteti ajuta cu vreun sfat. In ordine cronologica, pe data de 01.03.2009 am achizitionat la mana a 2 a un swift, produs pe data de 08.2008 cu 10 mii km la bord. Masina a fost adusa din Ungaria cu acte in regula. Pe data de 21.03.2009 am facut revizia la reprezentanta Suzuky Doly din IASI, si a fost trecuta in cartea de revizii.
Spre surprinderea mea, la RAR s a constatat ca masina era data furata si mi-a fost ridicata la data de 30.03.2009 si a stat pana pe 28.07.2010 in custodia politiei. La 28.07.2010 am reusit sa reintru in posesia masinii.
Evident nu am avut cum sa fac revizia la un an pt ca nu am fost in posesia masinii. Evectiv, am folosit masina 9 luni in care am ajuns la 26 mii km , deci ar trebui sa ma incadrez in garantie, daca exclud perioada cat a fost retinuta masina. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, sau daca au mai fost spete, am dreptul sa beneficiez de garantie?

Va multumesc anticipat,
Cristian Ciubotaru.

Offline Laurentiu

Re: defect cutie viteze, nu mai merge treapta a 2 a, 26.000 km.
« Răspuns #1 : 13.Apr.2011, 11:18:47 a.m. »
1.  ...acum 2 zile mi a cazut cutia de viteze la swiftul meu
2. am dreptul sa beneficiez de garantie?
1. Vezi la "bursa auto" pe forum ca mai sint care dezmembreaza Swifturi. Poate gasesti o CV la un pret acceptabil.
2. Ia legatura cu dealerii din tara si vezi ce parere au. E o situatie speciala.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Otto

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 13.Apr.2011, 12:00:06 p.m. »
Multumesc de info, la "bursa auto" e doar o cutie automata , si eu am manuala. Am sa scriu la suzuki bucuresti, poate stiu mai bine. Aveti idee cat costa o cutie?

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 13.Apr.2011, 12:20:47 p.m. »
la "bursa auto" e doar o cutie automata , si eu am manuala.
Ai MP.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!