Autor Subiect: motoras stergatoare fata  (Citit de 1930 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marcelradian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
motoras stergatoare fata
« : 10.Apr.2011, 05:18:12 p.m. »
Buna tuturor. Am Swift-ul din 2008, fara nici o problema pana acum catva timp, 3 saptamani, cand mi-a aparut un ,,harait,, puternic la angrenajul de la motorul stergatoare fata, se pare ca e pe moarte. Masina fiind in garantie inca, dupa ce am ajuns la Craiova la service Suzuki (la Peugeot) cu programare, mi-au confirmat defectul, ca dupa o saptamana sa-mi spuna ca nu pot sa efectueze lucrari in garantie! Am mers la Rm.Valcea, s-a facut comanda, dar este problema cu aprovizionarea lui, se pare ca din Japonia, ma rog via Ungaria. Deci s-a implinit o luna si ceva si efectiv mi-e frica sa nu ma lase in drum pe ploaie. Pana va fi aprovizionat, si cred ca mai dureaza dat fiind evenimentele recente din Japonia, prefer sa cumpar unul SH, sa-mi iau din grija! Cine ma poate ajuta, sunt aici! Multumesc.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: motoras stergatoare fata
« Răspuns #1 : 10.Apr.2011, 06:19:42 p.m. »
Si eu am avut probleme cu motorasul de la stergatoare. L-am inlocuit acum vrei 2 ani parca la BS fara probleme.La mine pe langa acel zgomot enervant am observat si ca stergatoarele merg f greu,chiar si la viteza cea mai mare.
Vezi ca la bursa e un swift la dezmembrat. Poate Mai are motorasul. Unul nou nu cred ca are rost sa iei...
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline marcelradian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #2 : 10.Apr.2011, 06:36:13 p.m. »
Multumesc mult.

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 10.Apr.2011, 06:59:43 p.m. »
Am mers la Rm.Valcea, s-a facut comanda, dar este problema cu aprovizionarea lui...
Nu se putea lua legatura telefonic cu dealerii din tara si sa se vada care din ei dispune de un motoras si daca nu se gasea, sa se faca apoi comanda ???
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!