Autor Subiect: "buton" incuiat/descuiat usi defect  (Citit de 3527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BigAir

"buton" incuiat/descuiat usi defect
« : 05.Apr.2011, 10:41:03 p.m. »
Dupa cum e si topicu' am sesizat ca atunci cand inchid usile din telecomanda un "buton" de incuiat/descuiat usi (dreapta spate) nu mai misca. La miscare cu mana se simte ca si cum nu ar mai fi legat de nimic, merge foarte usor in comparatie cu celelalte 3. S-a mai lovit cineva de problema asta? Trebuie sa ajung in service? imi este groaza de service.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline rexkrokiDAU

Re: "buton" incuiat/descuiat usi defect
« Răspuns #1 : 05.Apr.2011, 10:44:24 p.m. »
Din interior se poate deschide usa? Nu e cumva activata siguranta pentru copii, cea de pe lateralul portierei?

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #2 : 05.Apr.2011, 10:54:11 p.m. »
Si eu am avut problema aceasta, dar la mine a fost un arc din broasca usa dreapta care nu mai lucra corect  si comenzile nu mai raspundeau  electric , sau mecanic.

Offline adrian_r5

« Răspuns #3 : 05.Apr.2011, 10:54:33 p.m. »
siguranta pentru copii
Pai asta parca bloca deschiderea din interior a usii, nu incuierea din telecomanda.

La miscare cu mana se simte ca si cum nu ar mai fi legat de nimic, merge foarte usor in comparatie cu celelalte 3.
Da' la actionarea cu mina incuie usa ?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BigAir

« Răspuns #4 : 05.Apr.2011, 10:57:41 p.m. »
de la telecomanda functioneaza corect inchiderea/deschiderea. doar de la usa nu se mai poate bloca/debloca.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 05.Apr.2011, 11:06:08 p.m. »
de la telecomanda functioneaza corect inchiderea/deschiderea.
Banuiesc ca doar butonul in sine nu mai este "legat" de mecanism. De asta si electronic functioneaza dar mecanic nu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 05.Apr.2011, 11:09:32 p.m. »
Pana la o eventuala vizita in service eu as verifica totusi siguranta pentru copii de pe lateralul usii.

Offline BigAir

« Răspuns #7 : 05.Apr.2011, 11:11:22 p.m. »
Pana la o eventuala vizita in service eu as verifica totusi siguranta pentru copii de pe lateralul usii.

nu e siguranta de copii. din interior usa se deschide la actionarea manetei. "butonul" de incuiat/descuiat acela cu rosu pe el e problema. e chiar ala negru de deasupra levierului de deschis usa din interior
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #8 : 05.Apr.2011, 11:32:52 p.m. »
Exact acelasi buton nu mai functioneaza nici la masina mea,â; sper ca peste cateva saptamani sa dau jos fata portierei sa vad ce a sarit ori s-a rupt acolo - avand in vedere ca masina are aproape 4 ani. Majoritatea producatorilor de autoturisme mizeaza pe inlocuirea acestoa la 2, maximum 3 ani, "să mănâncă şî gura lor o bucată de pâne" ! După acest interval de timp, negustori tuciurii ori cu accent slav trebuie să le vândă unor disperaţi din românia, bulgaria, albania, etc.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #9 : 05.Apr.2011, 11:34:23 p.m. »
Un desen ajutator:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: