Autor Subiect: siguranta oglinzi electrice  (Citit de 2480 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dan-blaga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
siguranta oglinzi electrice
« : 09.Mar.2011, 06:48:32 p.m. »
buna ziua tuturor
am achizitionat de curand un  swift  din 2002, si dupa o zi mi-am dat seama ca nu pot regla oglinda dreapta. cea din stanga se regleaza fara probleme.
am o intrebare.motorasele electrice din oglinzi au cumva sigurante electrice separate? si daca au   unde pot fi gasite?
am gasit cutia cu sigurante de sub bord,dar nu-mi dau seama care ar putea sa fie....
sau  daca au o siguranta comuna,atunci pot sa banuiesc ca motorul electric din oglinda dreapta  e ars?  sau mecanismul e defect?
are cineva  vreo idee?
va multumesc

Offline Laurentiu

Re: siguranta oglinzi electrice
« Răspuns #1 : 09.Mar.2011, 07:42:00 p.m. »
...pot sa banuiesc ca motorul electric din oglinda dreapta  e ars?  sau mecanismul e defect?
are cineva  vreo idee?
.......... sau un fir (papuc) sarit.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #2 : 10.Mar.2011, 06:30:45 a.m. »
sau poate chiar mecanismul electronic al oglinzii respective poate fi defect

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 10.Mar.2011, 09:24:52 a.m. »
daca tot restul de "instrumente" electronice din masina merg ok.. eu sint sigur ca nu are siguranta separata.
verificarea poate incepe dupa cum spune Lau cu verificarea conexiunilor la papuci, apoi verificarea contactelor butoanelor impreuna cu traseul pana la motoras, apoi motorasul

Offline BXXENL

« Răspuns #4 : 10.Mar.2011, 09:42:15 a.m. »
Sper sa nu se fi ars motorasul daca a fost fortat sa regleze oglinda cand aceasta era blocata de gheata. :-S
  • SX4 1.5
Alex

Offline dan-blaga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #5 : 16.Mar.2011, 05:46:03 p.m. »
multumesc tuturor pt ajutor
ieri am reusit ,in sfarsit,sa gasesc vreo 2 ore libere si am desfacut usa dreapta.
tot conectorul  de la oglinda electrica era deconectat. 
l-am cuplat la loc si  functioneaza   foarte bine
asa ca problema este rezolvata.
si daca  cineva mai are genul acesta de problema  sa stiti  ca are o singura siguranta electrica pentru  ambele usi.
multumesc inca o data :pardon: :good:

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #6 : 14.Apr.2011, 08:42:36 p.m. »
   Salut. Asa e ,o singura siguranta. Dar trebuie sa stii ca probleme similare pot aparea si din cauza oxidarii contactelor din comutatorul de reglaj al oglinzilor,cum am patit si eu. Off topic: am avut probleme si cu butoanele  geamurilor electrice,tot din cauza oxidului. Bine ca se curata.... ;)
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc