Salut, este a doua masina cu 4x4, prima fiind o Dacie papuc, deci experienta zero, la capitolul asta. Intrebarile mele sunt legate de o instabilitate brusca a directie in timpul accelerarii, nu se remarca in oras, dar pe sosea mai mereu, la viteze de peste 80-90km/h, simptomele ar putea fi comparabile cu o tractiune sincopatica sau intermitenta pe una din roti, oricum masina incepe sa "danseze" si trebuiesc sa tin mai mereu mainile inclestate pe volan pt a redresa.. Am condus sute de mii de km pe diverse masini cu tractiune fata sau spate, dar GV-ul se dovedeste foarte creativ in a-mi testa reflexele inutil.. La Galati nu este service Zuki, am reusit o programare la cei de la Mitsubishi, unde au miscat de roti, au pus-o la un tester.."e perfecta, nu-ti face probleme! si i-am resetat si erorile alea de la filtru' de particule, condu-o si tu mai sportiv, sa nu se mai imbacseasca"...deja e dincolo de gluma, prea multe probleme in prea putin timp, masina are in bord undeva la 80.000. S-a confruntat cineva cu asa ceva? Sunt solutii pe care as putea sa le incerc singur?(dispun de un garaj destul de bine echipat)